Connect with us

Andreea Marin: “Sufletul nostru are nevoie de…”

LIFESTYLE

Andreea Marin: “Sufletul nostru are nevoie de…”

Este una dintre cele mai apreciate prezente feminine din showbiz si stie sa pretuiasca viata la adevarata ei valoare. Intr-un scurt interviu pentru revista noastra, Andreea Marin vorbeste despre un mod de viata sanatos, trucuri de infrumusetare, dar si despre dragoste.
Cum se ingrijeste, cum isi mentine silueta de vis, dar si cum isi hraneste sufletul cu dragoste, aflati in cele ce urmeaza:

1. Cum descrie Andreea Marin un mod de viata sanatos?

O viata in echilibru: moderatia e, de fapt, cheia. Felul in care ne hranim, apropierea de natura si invatarea armoniei de la aceasta, folosirea fortei vindecatoare a plantelor, miscarea, dezvoltarea personala, alegerile pe care le facem pentru stilul nostru de viata, toate acestea ne conduc spre un mod de viata sanatos.

2. Daca ne raportam la trucuri de ingrijire, te rugam sa ne spui care sunt pasii pe care o femeie atenta la ingrijirea de sine, ar trebui sa-i urmeze.

Nu e nevoie decat sa iti doresti sa afli solutii cat mai aproape de cele oferite de natura, cu evitarea chimicalelor, pe cat posibil, in ingrijirea personala. Eu nu pot sa spun ca fac mare lucru, dar in privinta tenului, de exemplu, o lege nescrisa si care conteaza mult este demachierea corecta fara exceptie seara si hidratarea. Cu cat iti ajuti tenul mai mult si cu un aport nutritiv ridicat, cu antioxidanti, cu atat mai bine. Leacurile babesti nu sunt de trecut cu vederea, daca le verificati eficacitatea cu un medic. De pilda, multe plante au efecte vindecatoare si poti sa te folosesti de binefacerile lor.


3. Pentru o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, trebuie sa alegem intre: sport, lectura, dragoste, alimentatie, cunoastere sau sunt criterii pe care nu le poti separa?

Corect, din fiecare ar trebui sa avem cate putin macar. Sufletul nostru are nevoie de iubire, mintea de cunoastere, trupul de miscare si alimentatie sanatoasa. A fi in echilibru inseamna a avea aceasta balanta corecta minte, trup si suflet.


4. Care sunt metodele pe care le aplici pentru a avea o piele sanatoasa?

Pentru ca a venit vara, de pilda, e importanta protectia impotriva razelor solare, din ce in ce mai nocive. Imi place si sa incerc lucruri noi si, cum de curand am facut echipa buna cu specialistii Top Line, plecam impreuna in curand la Paris pentru a incerca pe pielea mea un tratament inovator de ingrijire a tenului, chiar la centrul Guinot.

5. Faci sport? Cat timp dedici orelor de gimnastica/fitness/yoga?

Am inceput chiar acum la World Class un program intensiv, in care combin toate aceste tehnici si practic asa imi incep diminetile. Si merita! O zi inceputa astfel e din start o zi mai buna!


6. Esti adepta curelor de slabire sau a unui regim de viata sanatos si organizat?

Cu siguranta un ritm de viata cu moderatie zi de zi e mult mai indicat pentru metabolismul nostru.

7. Ce ne poti spune despre curele de detoxifiere. Exista o varsta anume la care este indicat sa urmam aceasta cura?

Nu. Orice varsta poate fi buna, dar trebuie sa iti faci analizele inainte, pentru a sti care e calea cea mai buna pentru tine.

8. Am observat cu totii ca la mare moda sunt produsele raw vegane, insa stim ca pot avea reactii adverse daca nu le introducem corespunzator in meniul nostru. Care sunt pasii cei mai importanti intr-o astfel de schimbare de ordin alimentar.

Aici va trebui sa intrebati un specialist, nu sunt in masura sa va raspund eu. Cert este ca e bine sa ai un nutritionist alaturi.

9. La ce trucuri recurgi pentru a te relaxa dupa o zi incarcata?

Joaca impreuna cu fetita mea.

10. Ce destinatii de vacanta recomanzi cititorilor nostri si de ce?

Italia, negresit. Iubesc totul acolo: oamenii, cultura, locurile, moda, arta culinara…

11. Ce parere ai despre operatiile estetice? Ce ar trebui sa faca o femeie care este nemultumita de felul in care arata?

Nu sunt alegerea mea, dar depinde de fiecare situatie in parte. Cert e ca nu pot fi de acord cu excesele.

12. Acasa ai o domnisoara minunata, sa-ti traiasca. Fiind la o varsta frageda, suntem convinsi ca ii starnesti curiozitatea cand stai in fata oglinzii si te aranjezi. Suntem curiosi daca a atentat la fardurile mamei si daca a inceput sa puna in aplicare tehnicile tale de ingrijire/make-up/hair.

Da, desi nu ma asteptam, fiindca e baietoasa ca mine la varsta ei, iata ca am gasit-o de curand experimentand la masa mea de machiaj. Ne-am jucat putin impreuna, dar inca e prea devreme sa-i permit acest lucru.


13. Ai un par sanatos si asta se vede. Care este secretul?

Regenerarea din cand in cand, de aceea m-am si tuns scurt in ultima vreme.

14. Te rugam sa le transmiti un mesaj cititorilor EDA Magazine! 🙂

Pretuiti viata!

Sursa foto: arhiva personala Andreea Marin

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus