Connect with us

Solutii simple, pentru zile mai putin stresante

LIFESTYLE

Solutii simple, pentru zile mai putin stresante

A venit toamna, iar tu esti pornita sa faci cat mai multe lucruri, atat pe plan personal, cat si profesional, iar acest lucru este extraordinar. Problema intervine atunci cand nu reusesti sa gestionezi cu calm situatia. Daca te stresezi mai mult decat este cazul, nici nu o sa reusesti sa pui in aplicare tot ce ti-ai propus.

Iata niste trucuri simple, pentru ca tu sa fii cat mai relaxata, in majoritatea timpului:

# Schimba-ti rutina

Daca obisnuiai sa deschizi telefonul si laptopul, imediat cum te trezeai, incearca sa procedezi altfel. Trezeste-te si pune niste muzica relaxanta, in timp ce mergi sa faci un dus revigorant. Alegeti un gel de dus cu o aroma energizanta, pe care sa-l folosesti doar dimineata. Pastreaza pentru cand ajungi la birou, sau dupa ce ti-ai dedicat putin timp, verificarea mesajelor si planificarea zilei care urmeaza.

# Schimba decorul

Micile schimbari, chiar daca par neimportante, te pot ajuta sa ai o stare mai buna. Schimba-ti wallpaper-ul telefonului si al laptopului, pune pe birou o rama foto, cu o poza amuzanta, sau cu persoanele dragi, cumpara un ghiveci cu flori colorate, perne pentru decor, o cuvertura. Toate acestea te vor face sa te simti mai bine, cand ziua este stresanta si ai nevoie de un ambient placut.

# Ai grija sa fie curatenie

Fie ca esti acasa sau la birou, ai grija sa fie totul in ordine, atat cat sa iti creeze o senzatie de confort. Este greu sa nu te stresezi, atunci cand la birou este haos si nu gasesti nimic din ce iti trebuie, iar acasa totul arata de parca locuinta a fost sparta de hoti.

# Iesi cu prietenele, intr-un cadru intim

Chiar daca iesirile in club sunt distractive, sau cel putin erau, depinde de etapa in care te afli, incearca sa-ti faci timp pentru prietenele de suflet. Iesiti la o ceainerie, la o plimbare in parc, si discutati tot ce va trece prin minte, la fel cum o faceati cand nu aveati nicio grija. Spune ce te framanta, pentru ca inhibarea stresului nu face decat sa puna si mai multa presiune pe umerii tai.

# Fa-ti un tabiet

Fie ca e vorba de cafea, ceai, rasfoitul unei reviste, cititul unei carti sau shopping-ul online, rezerva-ti timp doar pentru tine, cand sa nu te deranjeze absolut nimeni.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus