Connect with us

Trucuri eficiente, pentru un par cu mai mult volum

FASHION & BEAUTY

Trucuri eficiente, pentru un par cu mai mult volum

Chiar daca iti place sa ai parul drept, mai mult decat ondulat, asta nu inseamna ca nu vrei sa aiba volum si textura.

Iata cele mai utile sfaturi, pentru ca tu sa arati ca si cum ai fost zilnic la coafor:

# Cantitatea ideala de spuma pentru par este cat dimensiunea unui ou. Spuma de par este un produs de stilizare destul de controversat, deoarece nu este folosit corespunzator. Daca folosesti doar cantitatea indicata, nu risti sa incarci parul si sa-l faci sa arate si mai plat.

# Usuca-ti parul corect. Cea mai buna metoda este sa-l usuci intai cu degetele, atunci cand folosesti uscatorul de par, pentru a indeparta excesul de apa. Incearca sa ridici suvitele de par si insista cu jetul de aer cald pe radacini, nu pe varfuri. Altfel, risti sa ai varfuri despicate si electrizate.

# Schimba-ti cararea. Una dintre cele mei eficiente solutii, este sa schimbi cararea, altfel decat o porti in mod obisnuit. Asta iti va da parului volum instant.

# Balsamul, inainte de sampon. Daca ai parul gras sau normal, si ti se pare ca dupa ce folosesti balsam, este prea moale si lipsit de textura, aplica balsamul inainte de sampon.

# Cleste pentru coada. Atunci cand alegi sa porti o coada de cal, alege o suvita de deasupra si sub ea, prinde un clestisor pentru par, dupa care aseaza suvita la loc. Acest truc va da volum cozii, fara a mai avea nevoie de tapare.

# Rasuceste-ti parul. Inainte de a merge la culcare, alege suvite de par, pe care le rasucesti si le prinzi cu agrafe, in forma de melci. Dimineata, parul va avea onduleuri lejere cu volum.

# Usuca-ti parul cu ochelarii de soare. Ciudat nu? Atunci cand vrei sa-ti usuci parul natural, fara uscator, pune-ti ochelarii pe cap, asa cum o faci in mod obisnuit, ca si cum ar fi pe post de bentita. Dupa ce parul s-a uscat, va avea volum la radacina.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus