Connect with us

CORECT vs. GREȘIT – Cum să arăți bine în SELFIE-uri

FASHION & BEAUTY

CORECT vs. GREȘIT – Cum să arăți bine în SELFIE-uri

CORECT vs. GREȘIT – Cum să arăți bine în SELFIE-uri

Abia ai descoperit selfie-ul și vrei să înveți câteva trucuri sau ești o mare amatoare de selfie-uri și cauți moduri prin care sa te perfecționezi? Aici găsești câteva sfaturi utile pe care le poți pune în practică!

Ne petrecem foarte mult timp din viață pe internet! De multe ori suntem chiar mai activi în mediul online decât în viața reală și preferăm să ne exteriorizăm în mediul virtual. Există foarte multe modalități de a te exprima pe internet, plecând de la clasicele check in-uri în care vrei să le împărtășești celorlalți unde ești, la melodiile pe care le distribui și bineînțeles la pozele pe care le postezi!

Mare parte din activitatea noastră de pe internet se rezumă la postat poze. Este de la sine înțeles acest lucru, având în vedere că putem transmite extrem de multe lucruri printr-o singură fotografie! O foarte mare popularitate a câștigat în ultimul timp selfie-ul, definit ca fiind poza pe care ți-o faci singur.

Însă și selfie-urile pot fi îmbunătățite! De-a lungul timpului, prin multă experiență și antrenament, fetele au ajuns să găsească câteva trucuri prin care să își îmbunătățească selfie-urile și să arate din ce în ce mai bine! Am strâns aici câteva astfel de idei pe care sperăm să le puneți în practică și să vă fie de folos!

1. STAI ÎNDREPTATĂ SPRE LUMINĂ

Acesta este un secret pe care fotografii profesioniști îl spun modelelor – ,,Încearcă să prinzi lumina pe față”. Același lucru trebuie aplicat și atunci când îți faci un selfie. Dacă sursa de lumina se va afla în spatele tău, poza va fi neclară, calitatea acesteia va fi scăzută iar trăsăturile tale vor fi întunecate. Încearcă să stai mereu îndreptată spre lumină.

2. CAUTĂ LUMINA NATURALĂ

Processed with Moldiv

 

Alt lucru pe care îl putem învăța de la specialiștii în fotografie este că lumina naturală este cea mai bună lumină pentru poze. De multe ori aceasta poate fi prea puternică, așa că ar fi ideal să stai în fața unui geam sau a unei uși de sticlă, care să filtreze o parte din intensitatea luminii. Dacă vrei să îți faci un selfie în aer liber, îți recomandăm să aștepți ,,ora de aur”! Aceasta este perioada zilei în care apune soarele iar lumina este mult mai caldă și mai plăcută.

3. ALEGE UN FUNDAL SIMPLU

selfie

 

Selfie-urile trebuie să atragă atenția asupra ta, a trăsăturilor și frumuseții tale. În momentul în care fundalul fotografiei este foarte aglomerat, ochiul privitorului va fi tentat să se abată de la tine. Orice perete simplu sau fundal minimalist te va ajuta! În cazul în care totuși ai un selfie fantastic al cărui fundal nu este simplu, ai putea să îl editezi într-o aplicație specială, astfel încât elementele din spate să pară mai șterse.

4. JOACĂ-TE CU PĂRUL

das-perfekte-selfie-2

 

Părul este un element foarte important în selfie-uri întrucât acesta poate echilibra sau dezechilibra o fotografie. Ar fi ideal să îți aduci tot părul în partea din față, întrucât acesta îți va încadra fața și va adaugă un nou centru de interes fotografiei.

5. ASIGURĂ-TE CĂ AI DIN CE SĂ ALEGI

Deși ai putea să te gândești că, dacă ești frumoasă vei ieși bine în orice poză, selfie-urile sunt mai complicate decât ai crede! Există foarte multe șanse să te uiți ulterior prin galeria de fotografii și să îți dai seamă că nu ești mulțumită de rezultate și că poza perfectă ar fi fost o combinație între cele două pe care le-ai făcut. Cea mai bună soluție este să faci cât mai multe poze, mișcându-ți încet fața pentru a te putea surprinde din unghiuri diferite. Sigur vei găsi o poză care să îți placă.

6. ASIGURĂ-TE CĂ EȘTI SINGURĂ

Asigură-te că ești singură sau doar cu persoane apropiate ție. Este foarte posibil să te “transformi” atunci când îți faci un selfie, așa că prezența unor persoane străine care intră peste tine este posibil să te stânjenească și să te facă să pierzi momentul prielnic pentru un selfie. Asigură-te că ai 2-3 minute de liniște în care să te poți concentra, astfel încât la final să fii mulțumită de rezultat!

7. NU PURTA TRICOU ALB

 

Nu spunem că nu poți să porți tricouri albe în selfie-uri, însă ar fi bine să nu zâmbești în momentul în care porți o astfel de piesă. Albul de pe tricou îți va face dinții să pară mai galbeni și ochii să pară mai puțin strălucitori. Pentru a arăta cât mai bine, optează pentru contraste, chiar dacă unul dintre elementele contrastante va fi zâmbetul. Încearcă să zâmbești purtând o bluză neagră sau albastră și vei arăta minunat!

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus