Connect with us

Cele mai BIZARE tehnici de masaj din lume

LIFESTYLE

Cele mai BIZARE tehnici de masaj din lume

Eşti curios să vezi care sunt unele dintre cele mai bizare tehnici de masaj din lume?

Masajul este în general asociat cu relaxarea şi cu eliminarea stresului. Din ce în ce mai multe persoane apelează la masaj ca la o formă de terapie şi de răsfăţ însă, sunt locuri în lume în care masajul nu pare să fie atât de relaxant pe cât ne-am fi aşteptat. Dacă vrei să vezi cât de bizare pot să fie unele dintre tehnicile folosite pentru masaj, aruncă o privire asupra acestor 4 metode.

# 1 Masajul cu cactus

Deşi acest lucru ar putea suna dureros la început, ţepii cactusului sunt îndepărtaţi iar tulpina este fiartă. Pulpa acestuia este apoi folosită pe post de ulei de masaj, întrucât proprietăţile sale speciale ajută la regenerarea rapidă a pielii şi la relaxarea muşchilor.

# 2 Masajul cu cuţite

Această tehnică implică împungerea uşoară a spatelui cu cuţitele pentru a elibera tensiunea printr-un mod care nu poate fi atins în niciun alt fel. Nu trebuie să vă speriaţi, practicienii acestui masaj sunt profesionişti şi cu experienţă. Această tehnică este foarte populară în Taiwan.

# 3 Masajul facial cu melci

Anumite centre de îngrijire din Rusia, Marea Britanie şi Japonia oferă tratamente faciale pentru care se folosesc de melci. Acest lucru nu ar trebui să fie extrem de surprinzător, întrucât reziduurile lăsate de melci sunt folosite în componenţa multor creme de faţă. Proprietăţile acestora ajută la regenerarea ţesuturilor faciale deteriorate.

# 4 Masajul cu şerpi

Anumite spa-uri din Israel şi Rusia promovează masajul cu şerpi. Se crede că procesul de târâre a reptilelor pe corpul pacientului ajută la eliminarea tensiunii şi a stresului.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus