Connect with us

8 TRENDURI pe care trebuie să le ÎNCERCI în 2017

FASHION & BEAUTY

8 TRENDURI pe care trebuie să le ÎNCERCI în 2017

8 TRENDURI pe care trebuie să le ÎNCERCI în 2017

Vrei să vezi care sunt tendințele anului 2017? Aici le vei găsi pe cele mai interesante!

Având în vedere că anul 2017 abia a început, este cazul să vorbim despre trendurile care se anunţă a fi în vogă anul acesta.

Dacă, anul trecut, paginile revistelor au fost pline de rochii furou, piese de catifea şi chokere la baza gâtului, 2017 aduce în prim plan cu totul alte trenduri.

 

1. Volane, falduri şi dantelă

 

Dantela revine în vogă anul acesta, indiferent că este încorporată în piese vestimentare prin inserţii sau că este purtată de sine stătător pe post de dres sau sub formă de accesoriu. De asemenea, se va pune mare accent pe feminitate, aşa că detaliile girly de genul mânecilor largi, fundelor voluminoase sau volumetriilor vaporoase te vor face să arăţi minunat.

 

2. Imprimeuri colorate

Dacă în 2016 tendinţele au mizat pe minimalism şi pe less is more, 2017 readuce în prim plan imprimeurile viu colorate. Indiferent că optezi pentru flori, animale sau forme abstracte, este important să alegi culori puternice, chiar ţipătoare. 2017 este anul în care eşti încurajată să experimentezi aşa că nu te sfii să combini 2 sau mai multe impriemuri sau să mizezi pe un all print look.

 

 3. Sporty chic

Stilul sporty chic, cunoscut şi ca sporty casual sau athleisure a fost readus în atenţia publicului prin prezentările designerilor de la fashion week precum Donna Karan sau Vera Wang. Dacă vrei să adopţi acest stil, ar trebui să începi să încorporezi în garderoba ta piese vestimentare inspirate de piesele sportive, accesorizându-le minimalist şi asortându-le cu piese chic, astfel încât look-ul tău să fie unul relaxat, însă extrem de cool şi fresh.

 

 4. Topurile scurte

Topurile scurte, cunoscute şi sub denumirea de crop tops se află pe un trend ascendent încă din anul 2016. În 2017, acestea vor deveni din ce în ce mai interesante, fiind accesorizate cu inserţii de plasă sau dantelă, bretele complexe, lanţuri, etc. Acestea pot fi combinate cu orice fel de piese, de la fuste cu talie înaltă, la boyfriend jeans sau pantaloni scurţi vintage.

 

 5. Dungile

Indiferent că ne referim la cele verticale, orizontale, scurte sau groase, colorate sau monocrome, dungile vor fi în trend anul acesta. Nu uita, dacă alegi să porţi dungi verticale, acestea te vor subţia şi te vor face să pari mai înaltă, pe când cele orizontale te vor face să pari mai lată şi mai corpolentă.

 

6. Verdele Khaki

În ultimii ani, trendul militar/army a revenit pe podiumurile internaţionale de modă. Dacă până anul trecut acesta putea fi reprezentat inclusiv prin piesele cu croială militară, chipiuri sau curele late, anul acesta este rândul culorii khaki să preia supremaţia. Aceasta poate fi purtată în absolut orice mod, de la rochii, la pantaloni sau jachete, până la a ajunge să fie încorporată în machiaj.

 

7. Nuanţe de roz

2016 a readus în atenţia publicului pastelurile, însă anul acesta ne concetrăm pe roz. Această culoare extrem de feminină şi de caldă va putea fi purtată atât în combinaţii cu alte culori neutre sau mixată cu alte piese pastelate.

8. Pantalonii cu talie înaltă

Deşi pantalonii cu talie înaltă sunt o piesă claiscă şi nu vor ieşi niciodată din trend, în 2017 este rândul blugilor vintage cu croială dreaptă şi talie înaltă să reintre în garderobele noastre. Fie că îţi achiziţionezi o pereche acum sau că găseşti una prin dulapul mamei tale, vei arăta extrem de cool cu nişte asemenea pantaloni asortaţi cu tricouri basic şi sacouri clasice.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus