Connect with us

Cele mai FRUMOASE poze MAMĂ-FIICĂ în roluri de prințese pe care le-ai văzut VREODATĂ

LIFESTYLE

Cele mai FRUMOASE poze MAMĂ-FIICĂ în roluri de prințese pe care le-ai văzut VREODATĂ

Cele mai FRUMOASE poze MAMĂ-FIICĂ în roluri de prințese pe care le-ai văzut VREODATĂ

Acestea sunt cele mai frumoase poze MAMĂ-FIICĂ pe care le-ai văzut vreodată!

Sunt convinsă că nu există nicio fetiţă care să nu îşi fi dorit la un moment dat să trăiască povestea uneia dintre prinţesele Disney. Layla are doar 7 ani şi este un copil extrem de timid, însă tot comportamentul său se schimbă atunci când aceasta joacă rolul unei prinţese Disney. Mama sa a observat faptul că aceste jocuri o bucură pe fiica ei şi o ajută să se deschidă, aşa că a decis să acorde mai mult timp şi atenţie acestui gen de activităţi, pentru a o ajuta pe Layla să iasă din carapacea sa.

Mama fetei, Camilla, este un fotograf extrem de talentat. Întreaga poveste magică a celor două fete a început în momentul în care mama şi-a dus fiica la Disneyland şi i-a cumpărat acesteia o rochie de prințesă. Văzând faptul că rochia şi rolul prinţesei o ajută pe Layla să se simtă mai liberă şi să reușească să îşi exprime mai bine emoţiile şi trăirile, aceasta s-a decis să imortalizeze momentul. Văzând cât de frumoasă a ieşit fotografia, Camilla s-a decis să repete experienţa.

Mama şi fiica au acum peste 19.000 de urmăritori pe Instagram şi dedică mult mai mult timp acestei activităţi, ajungând uneori chiar să îşi coasă singure rochiile astfel încât să se asigure că vor fi pe deplin mulţumite de rezultatul final. Dacă Layla este îndrăgostită nebuneşte de prinţese şi îşi doreşte să fie întotdeauna eroina poveştii, mama acesteia este mult mai pasionată de personajele negative, astfel că cele două reuşesc întotdeauna să se completeze perfect şi să ducă poveştile până la capăt.

De curând, cele două au încercat să se portretizeze şi în postura altor personaje pe lângă clasicele regăsite în poveştile Disney, adoptând rolurile de prinţesa Leia din “Star Wars” sau personaje din filme precum Harry potter sau Incredibilii.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus