Connect with us

12 lucruri pe care BĂRBAȚII le fac FĂRĂ SĂ ȘTIE

LIFESTYLE

12 lucruri pe care BĂRBAȚII le fac FĂRĂ SĂ ȘTIE

12 lucruri pe care BĂRBAȚII le fac FĂRĂ SĂ ȘTIE

Probabil credeai că le-ai văzut pe toate, însă cu siguranță aceste lucruri ți-au scăpat. Iată care sunt lucrurile pe care bărbații le vor face întotdeauna!

Bărbaţii sunt fiinţe foarte ciudate, așa că, de multe ori femeile au senzaţia că nu vor reuşi să îi înțeleagă niciodată.  Multe dintre lucrurile pe care aceștia le fac par să fie rupte de realitatea în care trăiesc femeile. Cu toate acestea, există câteva capitole la care bărbaţii se aseamănă, indiferent de locul din care provin sau de modul lor de viaţă. Dacă nu ne crezi, aruncă o privire asupra acestor 8 lucruri pe care le fac aproape toţi bărbaţii şi sigur vei ajunge la concluzia că acestea nu sunt doar coincidenţe.

1. Îşi dau palme peste pantaloni. De fiecare dată când trebuie să iasă din casă, îşi vor da câteva palme peste buzunarele blugilor pentru a se asigura că au toate cele necesare cu ei precum cheile, portofelul şi telefonul.

2. Îşi coboară tonul vocii atunci când vorbesc cu taţii lor la telefon.

3. Atunci când le pui o întrebare la care încă nu ştiu dacă să răspundă cu o minciună sau nu, vor spune “Ce?” doar pentru a reuşi să îşi procure mai mult timp.

4. Îşi ridică vocea atunci când vor să pară politicoşi sau empatici.

5. Fac grimase când încearcă să îşi scoată portofelul din buzunarul de la spate atunci când stau jos.

6. Nu îşi spală aşternuturile pe perioade foarte lungi, uneori dormind în aceeaşi lenjerie de pat chiar şi câteva săptămâni.

7. Îşi dau jos tricourile şi puloverele ridicându-le pe deasupra capului.

8. Când îmbrăţişează un alt bărbat, îl vor bate de 2-3 ori pe spate.

9. Vor păstra întotdeauna cantităţi mari de monede undeva în camera lor, fie că este vorba despre o puşculiţă, un borcan sau un maldăr de monede aşezate pe o etajeră.

10. Sunt pasionaţi de echipe sportive. Vor ajunge aproape de pragul unei confruntări fizice cu prietenii lor în legătură cu ce echipă este mai bună, însă întotdeauna se vor întoarce la a fi prieteni foarte buni şi la a continua să poarte aceleaşi discuții interminabile.

11. Se vor strâmba atunci când se joacă jocuri video, mai ales în momentele tensionate.

12. În cazul în care doi bărbaţi ajung împreună în acealasi context, chiar dacă nu se cunosc deloc, vor ajunge prieteni cei mai buni cât ai clipi.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus