Connect with us

8 trucuri GENIALE care îți vor face viața mai UȘOARĂ

LIFESTYLE

8 trucuri GENIALE care îți vor face viața mai UȘOARĂ

8 trucuri GENIALE care îți vor face viața mai UȘOARĂ

Aceste trucuri geniale te vor ajuta să rezolvi mult mai ușor toate problemele pe care le întâmpini pe parcursul activităților tale de zi cu zi!

Sunt convinsă că fiecare dintre voi îşi doreşte ca activităţile de zi cu zi să fie făcute într-un mod cât mai eficient şi mai rapid. Astfel, pentru a economisi timp şi energie, fiecare dintre noi încearcă să înveţe şi să pună în aplicare cât mai multe trucuri interesante care să le folosească pe parcursul zilei.

Iată care sunt câteva dintre cele mai interesante şi utile trucuri şi soluţii pe care le poţi folosi pentru ca activităţile tale de zi cu zi să devină mai uşoare.

1. Cum să eviţi ca liftul să se oprească la alte etaje în afară de cel la care tu vrei să mergi

Apasă pe butonul de închidere a uşilor şi selectează etajul în momentul în care acestea sunt în proces de închidere.

2. Cum să foloseşti un cărucior de cumpărături atunci când nu ai o monedă

Probabil că nu doar o singură dată ne-am aflat în postura în care aveam nevoie de o monedă pentru un cărucior de cumpărături însă ne-am dat seama că nu avem niciuna. În astfel de situaţii, poţi folosi o cheie cu capătul rotunjit pentru a o introduce în locul în care ar trebui introdusă moneda.

3. Cum să îţi răceşti cafeua fără să o diluezi

Dacă ai senzaţia că prin folosirea cuburilor normale de gheaţă îţi diluezi băutura preferată, poţi alege să torni cafea în loc de apă în formele de gheaţă. În acest fel, băutura ta se va răci şi va continua să aibă consistenţa ideală.

4. Cum să serveşti garniturile şi sosurile

După cum ştim deja, este foarte greu să mulţumeşti pe toată lumea. Astfel, te poţi asigura că fiecare îşi alege doar garniturile şi sosurile care îi plac, folosind o tavă compartimentată pentru brioşe.

5. Cum să decojesti uşor ouăle fierte

Adaugă o linguriţă de bicarbonat de sodiu în apa în care îţi fierbi ouăle. În acest fel, acestea se vor decoji mult mai uşor.

6. Cum să aprinzi o candelă fără să te arzi la degete

Pastele uscate pot fi folosite pe post de aprinzătoare atunci când nu ai la dispoziţie o lumânare, întrucât acestea pot arde pentru câteva secunde.

7. Cum să deschizi o sticlă de vin atunci când nu ai tirbuşon

Înfăşoară fundul sticlei de vin într-un prosop sau într-un material foarte gros, apoi loveşte sistematic sticla de perete. În acest fel, dopul de plută va fi împins din ce în ce mai în faţă, până la momentul la care va putea fi scos cu uşurinţă din sticlă.

8. Cum să verifici calitatea combustibilului automobilului tău

Combustibilul de calitate nu va lăsa urme de culoare atunci când se usucă. Astfel, ia o bucată de hârtie sau un prosop şi îmbib-o în combustibil apoi las-o să se usuce pentru a vedea dacă ramăm urme colorate pe suprafaţa acesteia.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus