Connect with us

25 de imagini AMUZANTE cu Mr. Bean în locul personajelor CELEBRE

LIFESTYLE

25 de imagini AMUZANTE cu Mr. Bean în locul personajelor CELEBRE

25 de imagini AMUZANTE cu Mr. Bean în locul personajelor CELEBRE

Credeai că ai văzut deja cele mai amuzante imagini din lume? Ei bine, te-ai înșelat! Acestea te vor face să mori de râs!

Deşi foarte multe persoane cred că Mr. Bean este o persoană, în realitate acesta este numele unui celebru serial de comedie britanic.

Scenariile acestui serial au fost pe rând scrise de persoane celebre, precum Rowan Atkinson, Robin Driscoll, Richard Curtis şi Ben Elton.

Întregul serial este bazat în jurul personajului extrem de amuzant şi de bine conturat al domnului Bean, personaj construit de către Rowan Atkinson. Acesta spune că a conceput ideea personajului pe când era în facultate şi că trăsătura principală a caracterului acestuia este ilustrarea comportamentului unui copil prins în corpul unui adult. Asfel, toate sarcinile şi problemele zilnice pe care acesta le are de rezolvat sunt realizate într-un mod extrem de amzant şi de inovator.

Serialul a fost compus din 5 episoade, primul fiind difuzat în anul 1990, iar ultimul în anul 1995. În cei cinci ani de difuzare a serialului, acesta a avut parte de foarte multă audienţă, episodul din anul 1992 fiind vizionat de peste 18,74 milioane de telespectatori.

Ulterior încheierii filmării serialului, la cerea publicului au fost filmate şi 3 filme şi un serial de animaţie.

Chiar dacă Mr. Bean nu s-a mai regăsit la fel de des în ultima vreme pe micile noastre ecrane, oamenii nu l-au uitat şi au decis să îl reintegreze într-unul dintre cele mai amuzante proiecte ale anului. Astfel, persoane din toate colţurile lumii au început să lipească faţa lui Mr. Bean pe unele dintre cele mai celebre corpuri din lume, indiferent că acestea sunt cele ale unor super eroi, actori celebri, regi şi regine sau vedete.

 

Rezultatul este unul extrem de amuzant, mai ales având în vedere faptul că expresiile faciale ale lui Mr. Bean sunt alese astfel încât să se potrivească perfect sau, din contră, să fie în totală antiteză cu personajul ilustrat. Prin urmare, nu putem să nu ne întrebăm cum ar fi arătat unele dintre cele mai celebre filme dacă l-ar fi vut că personaj principal pe Mr. Bean.

 

Dacă vrei să vezi care sunt unele dintre cele mai amuzante astfel de imagini prelucrate şi ce le-a mai trecut prin cap celor mai creative persoane de pe internet, aruncă o privire asupra galeriei următoare.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus