Connect with us

Cum mi-ar plăcea să îmi DECOREZ casa VISURILOR!

LIFESTYLE

Cum mi-ar plăcea să îmi DECOREZ casa VISURILOR!

Cum mi-ar plăcea să îmi DECOREZ casa VISURILOR!

Dacă mă urmăriţi de ceva timp pe reţelele de socializare, probabil aţi observat faptul că sunt extrem de pasionată de tot ce înseamnă frumos. Astfel, mă fascinează atât formele cât şi culorile şi modul în care obiectele din jur se combină între ele. Îmi place să îmi compun ţinutele şi să fiu atentă la detalii, să încerc să potrivesc elementele cât mai bine şi să fiu mereu mulţumită de rezultatul final.

Cam acelaşi lucru se întâmplă şi atunci când îţi alegi piesele de mobilier.

 

 

Pentru multe persoane, mersul la cumpărături pentru piese de mobilier poate reprezenta o corvoadă, însă mie îmi place cu adevărat să mă plimb prin magazine şi să mă uit la toate detaliile.

 

 

Pentru pasionaţii de design interior şi de obiecte de mobilier, Lem’s vă stă la dispoziţie. Reţeaua de magazine Lem’s este cea mai mare reţea de magazine de mobilă din ţară ce comercializează produse făcute de români, pentru români. Politica brandului este inspirată de stilul de viaţă al românilor, astfel că toată mobila este gândită astfel încât să fie cât mai funcţională şi mai utilă, arătând în acelaşi timp extrem de bine. Toate produsele sunt realizate în fabrica din Câmpina, astfel că ideea “realizat de români, pentru români” se regăseşte în toată activitatea firmei.

 

 

Aşadar, dacă eşti în căutarea unui mod prin care să îţi mobilezi întreaga casă sau vrei doar să îţi personalizezi spaţiul de locuit printr-o piesă nouă şi interesantă, fă o vizită în magazinul Lem’s. Având în vedere faptul că la Lem’s a început acum perioada reducerilor de primăvară de până la -50% la toate piesele de mobilier, cu cât ajungi mai repede, cu atât mai bine!
Pentru mai multe detalii despre programul lor şi locaţiile magazinelor, accesează http://www.lemet.ro/magazine/ sau intră pe pagina lor oficială de Facebook, https://www.facebook.com/mobilierlems sau pe www.lemet.ro

 

Fotograf – Raluca Margescu

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus