Connect with us

6 METODE pentru a obține un ABDOMEN plat și o TALIE de viespe în doar 10 zile

FASHION & BEAUTY

6 METODE pentru a obține un ABDOMEN plat și o TALIE de viespe în doar 10 zile

6 METODE pentru a obține un ABDOMEN plat și o TALIE de viespe în doar 10 zile

Fiecare femeie își dorește să aibă o talie de viespe și un abdomen plat. Spre deosebire de femeile cu siluetă clepsidră care au fost binecuvântate de la natură cu o conformație fizică în care talia este subțire și ușor de accentuat, celelalte femei trebuie să apeleze la câteva trucuri pentru a-și subția această zonă și a o pune în valoare.

Iată care sunt cele mai importante și ușor de făcut lucruri pentru a reuși să obții o talie subțire și un abdomen plat.

1. Elimina dulciurile și zahărul

Dulciurile și zahărul fac parte dintre alimentele care nu te lasă să slăbești, astfel că nu vei putea avea nici o talie subțire cât timp le consumi. Elimina dulciurile, băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite din dieta ta și vei observa diferența.

2. Acordă atenție dietei tale

Consumul de alimente precum legume, fructe și cât mai multe cereale integrale te va ajuta să reduci numărul de grăsimi pe care le consumi pe parcursul zilei și care se depun în această zonă. Încearcă să optezi pentru mai multe mese pe zi cu mâncare mai puțină decât să alegi să mănânci rar, dar foarte mult.

3. Accentuează-ți talia folosindu-te de piese vestimentare

Zona taliei este cea mai îngustă zonă a corpului tău, astfel că, dacă o vei accentua, vei atrage atenția asupra siluetei tale și vei părea mai subțire și mai înaltă. Astfel, alege să porți haine care se evazează sub talie sau să adaugi o curea ținutelor tale. Pantalonii cu talie înaltă pot ajuta și ei la iluzia unei talii mai subțiri.

 

4. Fă mișcare și exerciții fizice

Orice fel de efort fizic va ajuta să ai un corp bine proporționat. Dacă vorbim despre exerciții speciale pentru subțierea taliei, ai putea încerca să ridici greutăți deasupra capului sau să te așezi în poziție de flotare și îți strângi pe rând picioarele sub tine pe rând. Fă câte 20 de repetări din fiecare exercițiu, apoi fă o pauză.

5. Bea cât mai multă apă

Nu doar că a-ți menține corpul hidratat este foarte important, însă dacă vei bea atâta apă cât este nevoie, vei face mai ușor diferența dintre sete și foame iar stomacul tău nu va fi niciodată gol, astfel că nu vei mânca niciodată mai mult decât coprul are cu adevărat nevoie.

 

6. Fă exerciții de tip cardio

Exercițiile precum alergatul sau mersul pe bicicletă pot ajuta și ele foarte mult la subțierea taliei, atunci când le faci constant. Alege să alergi, să înoți sau să mergi pe bicicletă cel puțin 30 de minute pe zi și vei vedea diferența.

 

Citește și 7 TRUCURI pentru a da jos toată GRĂSIMEA de pe COAPSE în doar 3 ZILE

Zona coapselor este una dintre cele mai problematice zone ale femeilor în ceea ce privește pierderea în greutate. Pentru a arde grasimea de pe coapse este foarte important să recurgi la o combinație între o rutină zilnică de exerciții fizice și o dietă corespunzătoare.

De foarte multe ori însă, atunci când pierzi în greutate, ajungi să arzi grăsimea din mai multe zone ale corpului, nu doar cea a coapselor. Dacă vrei să reușești să subțiezi zona coapselor rapid, fără a-ți afecta celelalte zone ale corpului, citește în continuare care sunt cele mai eficiente metode pentru a face acest lucru.

Atunci când vorbim despre exercițiile fizice care sunt utile pentru combaterea grăsimii din zona coapselor, este important să te axezi în principal pe exerciți cardio. Aleargă cât mai mult, mergi pe bicicletă, urcă și coboară scări. În acest fel, tot corpul tău se va încălzi și îți va fi mai ușor să arzi grăsimea.

Genuflexiunile, fandările și extensiile de picioare te vor ajuta și ele foarte mult în acest sens.

Înotul este de asemenea un exercițiu foarte eficient pentru dizolvarea grăsimii din această zonă.

De asemenea, activitățile fizice practica în mod organiat precum o partidă de fotbal, baschet sau tenis, vor ajuta și ele foarte mult.

1. Dieta

Elimină dulciurile din dieta ta. Nu trebuie neapărat să te înfometezi, poți să te răsfeți puțin în fiecare zi cu o singură porție de ceva dulce.
Elimină și sucurile și băuturile carbogazoase din regimul tău, încearcă să bei doar apă și sucuri naturale din fructe pentru a te hidrata.
Apa va ajuta și ea foarte mult la procesul de slăbire.

Un mic secret în această direcție este să bei un pahar cu apă înainte de fiecare masă. În acest fel, stomacul tău se va umple parțial și nu vei mai simți nevoia să mănânci la fel de mult.

2. Renunţă la a consuma sare

Sodiul din sare contribuie la retenţia de apă, lucru care te va face să arăţi umflată. Retenţia de apă îţi încetineşte arderile din organism, făcând slăbitul mult mai lent şi mai dificil. Principalele mâncăruri care conţin extrem de multă sare sunt gustările precum chipsurile sau covrigeii, mâncarea de fast-food, mezelurile şi produsele la conservă. Încearca să renunţi la aceste alimente şi să îţi compui dieta din fructe şi legume.

3. Nu neglija cantitatea de somn de care ai nevoie

Deşi acest lucru ar putea părea extrem de uşor de spus, lipsa somnului te va face să te îngraşi. Femeile care dorm sub 4 ore pe noapte au un metabolism mult mai lent decât cele care dorm în jur de 8 ore. Este important ca somnul tău să fie odihnitor, aşa că încearcă să nu te culci foarte târziu şi să dormi în jur de 8 ore.

4. Fă mişcare de câte ori ai ocazia

Fă o plimbare în fiecare seară când ajungi acasă, nu ai neapărat nevoie să alergi sau să faci exerciţii în fiecare zi. Mişcarea de acest gen te va ajuta în arderea grăsimilor şi te va menţine în formă. Pe lângă acest lucru, o astfel de activitate te va ajuta să te relaxezi şi să ai parte de un somn mai liniştit atunci când te întorci acasă.

5. Nu sări peste mesele tale zilnice

Atunci când te abţii de la a mânca, nu faci decât să îţi faci rău organismului. Este important să îţi hrăneşti corpul de fiecare dată când simţi nevoia, fără însă a exagera. Atunci când simţi că ţi se face foame, ia o gustare(un fruct, alune, biscuiţi organici). Dacă te vei înfometa, nu vei face decât să îţi împingi organismul să mănânce mai mult la următoarea masă. Pe lângă acest lucru, o alimentaţie sănătoasă te va ajuta să slăbeşti mult mai repede decât dacă nu vei mânca deloc.

6. Bea multă apă

 

Apă este unul dintre elementele cele mai benefice pentru organismul nostru. Este foarte important să fii mereu hidratata şi să bei toată apă de care ai nevoie. Aceatsa te va ajută să grăbeşti procesul de digestie sau de ardere a grăsimilor şi te va ajută să elimini toxinele. Este extrem de important să bei cel puţin un litru şi jumătate de apă pe zi, astfel, organismul tău va funcţiona mai eficient.

7. Nu încerca să alegi calea mai scurtă

Există extrem de multe trucuri şi reţete pe internet care susţin că te pot ajută să slăbeşti în cel mai scurt timp, însă nu ar trebui să apelezi la astfel de soluţii. Mare parte dintre acestea, nu funcţionează, iar cele care dau rezultate, au efect pe termen scurt şi te vor face să regreţi că le-ai ales pe parcursul timpului. Dacă vrei să slăbeşti, este esenţial să faci aest lucru într-un mod sănătos şi organizat, având odieta echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus