Connect with us

Ce este frumusețea și cum să fii o femeie frumoasă

ADELINA

Ce este frumusețea și cum să fii o femeie frumoasă

Nu trece nicio zi în care să nu auzim sintagma “Ce femeie frumoasă”. Dar ce înseamnă o femeie frumoasă? Vine frumusețea cu adevărat din interior sau trebuie să ne încadrăm într-un anumit tipar pentru a fi și a ne simți frumoase?

Cred cu convingere că, dacă nu ai încredere în tine însăți și nu te iubești, nici cei din exterior nu o vor face. Trăim într-o perioadă în care mass-media ne bombardează cu tot felul de tipare și idealuri de frumusețe din care este foarte ușor să îți pierzi noțiunea personală de frumusețe.

Am spus-o întotdeauna, sunt o adeptă a schimbărilor, a îmbunătățirilor și a evoluției, însă tot ceea ce decid să fac în legătură cu imaginea mea este condiționat exclusiv de ceea ce simt. Sunt mândră să pot spune că fac ceea ce simt și că nu îmi las deciziile influențate de ceea ce spun ceilalți.

De-a lungul carierei mele am învățat că, deși pot face orice, există un singur lucru pe care nu voi putea niciodată să îl fac și anume să mulțumesc pe toată lumea. Ei bine, nici nu vreau. 

“Îți stătea mai bine cu părul lung”, nici nu aș putea să număr de câte ori am auzit sau citit această expresie. “De ce te îmbraci așa?”, “Pantofii tăi sunt urâți”, toate comentariile de acest gen sunt capabile să te rănească și să te facă să te îndoiești de tine dacă nu ești îndeajuns de matur și de puternic încât să fii stăpân pe alegerile tale.

Am înțeles foarte rapid că nimeni nu are dreptul să mă judece și că persoana care trebuie să fie mulțumită și mândră de alegerile mele sunt chiar eu.  Astfel, încerc pe cât posibil să mă îngrijesc și chiar răsfăț, de ce nu?! Aleg haine în care să mă simt încrezătoare și puternică și optez pentru schimbări dese pentru că îmi doresc să evoluez constant, să exprim o versiune cât mai bună și mai sinceră a stilului și personalității mele. Am acceptat că nu trebuie să mă complic și că trebuie să îmi urmez mereu instinctul, care astăzi îmi spune să aleg o rochie mulată și o pereche de pantofi cu toc subțire și înalt și mâine să mă înfofolesc într-un hanorac și să port o pereche de teniși și sunt bucuroasă să vă spun că mă simt la fel de bine în ambele zile.

Atunci când am decis să fiu și eu parte din campania Fundației Renașterea pentru conștientizarea și informarea cu privire la cancerul la sân ce constă în integrarea unei piese roz în cel puțin una dintre ținutele pe care le port în fiecare zi, m-am întrebat dacă o pot duce la capăt. Ei bine, faptul că sunt stăpână pe mine și pe stilul meu și că nu fac compromisuri în ceea ce mă privește m-a convins că pot să adaug mereu un element roz unora dintre ținutele mele fără să pară forțat sau fără să pară că nu mă reprezintă. Astfel, e o plăcere să fiu parte din campania #morethanpink și să-mi testez creativitatea în fiecare dimineață.

Faptul că mă aflu în atenția publică îmi oferă un avantaj considerabil atunci când transmit un mesaj, astfel că încerc întotdeauna să fiu pozitivă și să le transmit celorlalți ideea că cea mai importantă părere de care trebuie să ții cont este chiar a ta.

Fetelor, sunteți toate frumoase, superbe, iar mintea și sufletul vostru sunt cele care vă fac unice și speciale. Fiți mândre cu ceea ce sunteți și nu lăsați niciodată pe nimeni să vă rănească. Dacă simțiți că există lucruri pe care le-ați putea face pentru a vă simți și mai bine, nu ezitați să le faceți. Răsfățați-vă, la salon sau acasă, există numeroase trucuri de frumusețe de care vă puteți bucura chiar la voi în sufragerie.  Nu este nevoie să investiți sume exorbitante pentru a arăta și a vă simți de milioane. Ați găsit o rochie care vă face să vă simțiți ca niște adevărate prințese? Purtați-o și lăsați pe toată lumea să vadă cât de bine vă simțiți în pielea voastră. Atunci când sunteți încrezătoare și fericite, radiați! 

Acesta este mesajul pe care îmi doresc să îl transmit și miercuri seară, pe scena evenimentului organizat de Ok! Magazine. Miercuri, pe data de 25 octombrie la ora 20:00 se dă start votului pentru  categoria cea mai frumoasă rochie, categorie în care sunt înscrisă și eu. Rochia pe care o port este creată de Andra Țurcanu, designerul din spatele brandului Loulou, rochie în care m-am simțit extrem de frumoasă și de încrezătoare. Voturile voastre îmi pot da șansa de a urca pe podium miercuri seară, după terminarea voturilor! Sper din suflet că îmi împărtășiți ideile și că veți fi alături de mine, votându-mă aici pentru a putea câștiga la această categorie!

Vă pup,

Adelina.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus