Connect with us

Haide să ne construim împreună garderoba pentru iarnă

LIFESTYLE

Haide să ne construim împreună garderoba pentru iarnă

Acum ceva timp v-am vorbit despre care sunt cele mai cool trenduri pe care le puteți aborda în sezonul următor. Ei bine, astăzi vin cu o recomandare a unui loc din car vă puteți procura piesele vestimentare necesare.

Pe 18 și 19 noiembrie, la The Ark, între orele 11.00 si 19.00 puteți găsi Cloud no. 9 Pop Up store, unde 50 de designeri români promit o experiență unică de shopping
Tema iernii este: #FellingBlue, iar toți pasionații de modă au ocazia să vadă cele mai noi colecții, piesele cele mai trendy ale sezonului, dar și ținutele care au avut de-a lungul vremii cel mai mare succes la public.

Această ediție își propune să aducă multă culoare, mai ales că în acest sezon predomină nuanțele puternice: roșul, albastrul, galbenul, portocaliul. “Printre lucrurile care nu ar trebui să ne lipsească din garderobă se numără fustele din piele, rochiile statement, paltoanele lungi și neapărat o pereche de cizme. Cizmele lungi sunt încălțările cheie ale sezonului și este bine să știți că le puteți asorta și cu cea mai glam rochie pe care o aveți în garderobă, dar și cu o pereche de jeanși uzați”, spun organizatorii.

Printre expozanții ediției din 18-19 noiembrie, de la The Ark se numără: Loulou The Brand Outlet, Otilia Flonta, Csilla Tulogdy, Chemistry, Framboise, Lure Studio, Minelli, Shukar Bijoux, Larisa Dragna, Colorescu, Maison Ilia, Pruthya, AEP Jewelry, Muna Radu, Maraboo, Ioana Preda, Atelier Faiblesse, Alexandra Nacu, Indria, SilkDom, Revival Of Wigs, Maison Couchou, Bijoux et Bisous, Samara Jewelery, Shakara, JBJ, Vanilla Leather, NEBS, Kyrushka, Sacpartout, Dhanna Shop, Brise, Miss Mary a Little.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat cu 5 ani în urmă, în 2012, din dorința de a descoperi tineri creatori români și de a contribui la transformarea poveștilor de dragoste pentru design în povești de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentați designeri români și comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea.

Ediția de iarnă va avea loc pe 18-19 noiembrie, la The Ark, iar mai multe detalii se pot găsi pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului, aici.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus