Connect with us

8 lucruri pe care o femeie înțeleaptă nu le va accepta niciodată de la partenerul ei

LIFESTYLE

8 lucruri pe care o femeie înțeleaptă nu le va accepta niciodată de la partenerul ei

Cu siguranță fiecare dintre noi știe care sunt principiile și ideile generale pe care ar trebui să se bazeze o relație. Însă, uneori, ceva nu merge bine. Cu toții facem greșeli enervante sau cauzăm probleme în relația pe care o avem. Cu toate acestea, există câteva greșeli, aparent minore, care tind să se transforme în adevărate probleme în relație, pe care niciunul din noi nu ar trebui să le tolereze niciodată.

1. Fiecare minut să fie petrecut împreună

“Tu ești jumătatea mea” – aceasta este o frază de film care arată că numai prin găsirea iubirii devii întreg. Studiile spun că, în 30% din cazuri, unul dintre parteneri simte că nu i se oferă îndeajuns spațiu personal. Cuplurile se destramă adesea din cauza lipsei banale a libertății personale. Persoanele experimentate știu că a fi întotdeauna împreună nu este o garanție a unei relații puternice, ci mai degrabă o amenințare la adresa acesteia.

2. Nu te caută niciodată

Dacă simți că o persoană este cea mai potrivită pentru tine, lucrurile ar trebui să meargă de la sine, fără să fie nevoie ca unul dintre voi să forțeze lucrurile. Astfel, dacă este nevoie să tragi de partenerul tău pentru ca acesta să vorbească cu tine, înseamnă că lucrurile nu vor ajunge niciodată așa cum trebuie să fie.

3. Nu se ține de promisiuni

Atunci când un om este îndrăgostit, tinde să facă foarte multe promisiuni partenerului său, însă nu întotdeauna se ține de ele. Indiferent în ce fază a relației te afli, ar trebui să nu îți faci niciodată griji cu privire la faptul că partenerul tău nu își respectă promisiunile așa că, nu ar trebui să accepți ca el să nu se țină de cuvânt.

4. Amenință că te părăsește

Faptul că o relație se poate termina în orice moment poate face ca unul dintre parteneri să își schimbe comportamentul, însă această stare constantă de tensiune și presiune nu face decât să îți avarieze relația și să te îndepărteze de partenerul tău.

5. Te simți criticat

Poate ai greșit cu ceva, poate nu îți stă bine părul sau poate partenerul nu este de acord cu lucrurile pe care le-ai făcut, însă acest lucru nu îi dă dreptul să te critice cu răutate, ci doar constructiv. Dacă partenerul tău profită de ocazie pentru a te certa sau pentru a demonstra că are dreptate, nu ține cu adevărat la tine.

6. Gelozia pe lucrurile mici

Se spune că gelozia reprezintă o dovadă de iubire, însă acest lucru nu este absolut deloc adevărat. Chiar și gelozia cauzată din lucruri mici reprezintă o dovadă clară de posesivitate și de neîncredere a partenerului tău în tine și în relația voastră.

8. Se așteaptă să îi ghicești dorințele

Atunci când ai o relație matură cu un partener care ține la tine, nu trebuie să te chinui să ghicești ce se află în mintea acestuia. Oamenii maturi și care au experiență știu că este foarte important să îți verbalizezi dorințele. Dacă partenerul tău nu face decât să aștepte să ghicești ce își dorește și apoi să te certe dacă nu ai nimerit, înseamnă că relația voastră nu va ajunge nicăieri.

9. Vorbește urât despre relațiile anterioare

Cu siguranță că ceva nu a mers bine într-o relație anterioară, de asta s-a și terminat, însă asta nu înseamnă că ar trebui să vorbești prea mult sau prea vehement despre lucrurile negative din acea relație sau despre persoana cu care au fost. Dacă partenerul tău face asta, înseamnă că nu înțelege ce înseamnă respectul într-o relație și că, cel mai probabil așa face și cu tine.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus