Connect with us

Povestea unei fete care a scăpat de acnee la ea acasă, folosind produse naturale

FASHION & BEAUTY

Povestea unei fete care a scăpat de acnee la ea acasă, folosind produse naturale

Un ten curat și luminos este visul tuturor fetelor! Acneea, semnele și cicatricile și petele pigmentare pot să îți complice foarte tare viața. Din fericire, astăzi există numeroase metode de a scăpa de aceste probleme, începând cu medicamente și tratamente naturiste și ajungând până la intervenții medicale sau cosmetice. Cu toate acestea, nu toată lumea poate beneficia de ele, astfel că putem profita de sfaturile și îndrumările persoanelor care au avut succes în lupta cu acneea.

Modelul Brianna Lopez și-a vindecat acneea cu produse accesibile tuturor. Ea a postat o fotografie înainte / după, înfățișând evoluția pozitivă a pielii ei și a împărtășit rutina de îngrijire a pielii. Conform spuselor ei, starea pielii sale s-a ameliorat în mai puțin de o lună.

“A fost o perioadă în care mă încuiam în camera mea pentru că nu voiam să văd pe nimeni, nici măcar pe părinții mei”, spune Brianna. Desigur, există lucruri care sunt mult mai rele decât atât, însă acneea îți poate face viața insuportabilă. Iată care sunt pașii pe care îi urma ea în rutina de îngrijire a pielii.

Metoda de curățare cu ulei

Primul pas al rutinei de îngrijire a pielii este curățarea. Brianna folosește ulei de jojoba. Aplică ulei pe piele cu mișcări de masaj, apoi se șterge cu un prosop cald, pentru a nu agresa deloc pielea. Această metodă se numește oil-cleansing și este recomandat să o faci de două ori, pentru a-ți curăța complet tenul.

Aplică o mască de față

După ce ți-ai curățat tenul, aplică o mască facială. Brianna folosește 2 lingurițe de miere naturală amestecată cu scorțișoară și turmeric (jumătate de linguriță din fiecare ingredient). Aplică amestecul pe față și lasă-l să acționeze timp de o oră. Mai folosește uneori o mască de sulf sau o mască de argilă, care au un efect calmant puternic asupra pielii. Aplică masca cu miere de 3 ori pe săptămână.

Hidratează-te

Următorul pas este hidratarea. Brianna folosește un ser derivat din ulei de trandafir și morcov și adaugă câteva picături de ulei esențial de lavandă. Aplică uleiul pe pielea umedă cu mișcări de tapotare.

Folosește produse pentru combaterea cicatricilor

Brianna aplică unt de shea crud pe petele de acnee pe fața ei înainte de a merge la culcare. Ea nu trece niciodată peste acest pas, spunând că este cel mai important atunci când vine vorba nu doar despre tratarea acneii, ci și despre prevenția urmelor de pe piele.

Suplimente pe bază de plante

Ultimul pas al rutinei de îngrijire a pielii constă în tratarea organismului din interior prin suplimente pe bază de plante: turmeric, ciulin de lapte, ardei, arbore de cătină și frunze de ștevie. Brianna insistă să îi încurajeze pe oameni să vorbească mai întâi cu medicul și să facă un test de alergie indiferent de ce fac aceste suplimente.

Brianna folosește numai produse cu ingrediente naturale. Spune că, după o săptămână de rutină de îngrijire a pielii în acest fel, a observat schimbări vizibile în starea pielii ei. Cu toate acestea, numai după 2 luni, pielea ei a devenit mai mult sau mai puțin perfectă. În plus față de produsele menționate mai sus, aplică protecție solară pe ten în fiecare zi și se exfoliază acasă cu zahăr și cafea o dată pe săptămână. Care sunt trucurile voastre preferate pentru a avea o piele curată și lipsită de coșuri?

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus