Connect with us

Uite ce culoare am ales pentru tinutele celor 6 domnisoare de onoare!

ADELINA

Uite ce culoare am ales pentru tinutele celor 6 domnisoare de onoare!

Dragilor, timpul se scurge cu pasi repezi. A mai ramas foarte putin pana cand vom sarbatori marele pas din relatia noastra, cununia religioasa.
Pe langa multe detalii care fac ca acest eveniment sa fie unul pretios, dupa cum traditia spune, domnisoarele de onoare vor avea un rol foarte important. Ele vor reprezenta ajutorul meu de nadejde, fetele cu care ma voi sfatui, voi petrece si ma voi bucura de fiecare moment dinaintea evenimentului, dar mai ales in ziua cea mare.

Sase prietene apropiate au acceptat invitatia de a fi parte din cadrul nostru de poveste de dragoste.

Ele vor imbraca rochii de aceeasi culoare si vor fi alaturi de mine in fata altarului.
Chiar daca traditia spune ca este necesar sa fie necasatorite, va anunt ca eu nu o sa tin cont de acest detaliu. O parte dintre ele sunt deja casatorite si pentru una dintre ele, chiar eu am fost domnisoara de onoare la momentul nuntii ei, petrecut in urma cu 4 ani. Si nu trec peste aceasta traditie pentru ca as avea eu o dorinta arzatoare sa fiu contra vantului, ci pur si simplu, o parte dintre prietenele mele bune, pe care mi le doresc aproape, sunt casatorite si sunt ok cu aceasta mica “schimbare” de reguli.

Trecand peste acest amanunt care pentru mine sincer nu are prea mare importanta, vreau sa va povestesc putin despre tinutele pe care mi-as dori sa le poarte in ziua nuntii noastre.
Cu siguranta vor fi rochii lungi pana in pamant, eventual cu trene, iar culoarea una placuta, de sezon, perfecta pentru orice conformatie, eleganta, si din punctul meu de vedere, favorita tuturor miresicilor pentru domnisoarele de onoare. Rozul pal se regaseste in proportie de 40% in dressing-ul meu, asa ca nu aveam ce alta nuanta sa aleg pentru bunele mele prietene.

Modelul rochiei va fi ales de fiecare in parte pentru ca imi doresc ca ele sa se simta frumoase, stralucitoare si sa le avantajeze croiala rochiei. Deci cu siguranta nu voi impune o “uniforma”. Pentru mine ele sunt extrem de importante si imi doresc sa le fac sa se simta in largul lor.

Nu suntem adeptii regulilor sau ai traditiilor. Putem imprumuta obiceiuri, dar le reinterpretam dupa stilul nostru.

Va las mai jos o optiune splendida, pentru a vizualiza povestea mea de astazi, modelul, dar si culoarea, care in viziunea mea sunt perfecte pentru rolul de domnisoara de onoare.
Ma voi consulta cu fetele mele si pana in ziua nuntii vom vedea daca mai adaugam sau mai scoatem ceva dim context.

Voi ce parere aveti?

Ramaneti cu bine, prieteni.
Sa ne revedem sanatosi si fericiti!

Rochia poate fi gasita pe www.sungatevogue.ro sau pe Instagram @sungatevogue


Rochia poate fi gasita pe www.sungatevogue.ro sau pe Instagram @sungatevogue

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus