Connect with us

Dragobete- Cum isi pot menifesa zodiile sentimentele?

HOROSCOP

Dragobete- Cum isi pot menifesa zodiile sentimentele?

Berbec
Acesti nativi sunt nascuti sa fie lideri, deci nu au nevoie de o zi speciala sa simta iubirea. Plini de entuziasm, pot avea o zi anti-Dragobete cu filme horror, mancare variata si mult usturoi. Daca vei incerca sa ii convingi de faptul ca nu sunt chiar cei mai romanici parteneri, pot chiar sa-ti demontreze acest fapt certandu-se cu tine pentru ca nu vezi corect lucrurile.

Taur
Taurii cred in lucruri practice, deci vor aprecia cadouri, bomboane, iar daca nu au pe cineva, isi vor cumpara singuri. Sunt recunoscuti pentru rabdarea, sensibilitate si modalitatea pasnica de a-si exprima sentimentele, deci s-ar putea sa isi doreasca sa sarbatoreasca intr-un mod intim si romantic.

Gemeni
Acesti nativi se adapteaza usor situatiilor si pot fi destul de indecisi. Dar au totusi mai mereu un as in maneca, deci s-ar putea sa-si surprinda persoana iubita intr-un mare fel. Gemenii indragostiti tind sa faca cadouri destul de scumpe pentru a face pe plac persoanei iubite.Desi majoritatea nativilor zic in public ca ei nu sarbatoresc asa ceva, o vor face cu siguranta!

Rac
Acestor nativi le place sa se simta in siguranta si confortabil in preajma persoanei iubite. In cazul in care sunt siguri, probabil vor decide sa se tina departe de toata agitatia si sa petreaca ceva timp in reculegere. Un lucru este sigur: daca iubesc pe cineva, nu vor rata sansa sa trimita acelei persoane un mesaj.

Leu
Nu conteaza daca sunt singuri sau intr-o relatie, deoarece ca acesti nativi vor astepta oricum atentie si cadouri. Increderea in propria persoana ii va ajuta sa-si gaseasca pe cineva intr-un mod rapid pentru o intalnire. Daca nu, vor iesi in oras cu prietenii si vor pretinde ca nu le pasa. Orice motiv de sabatoare este primit cu bratele deschise.

Fecioara
Fecioarele nu sunt foarte incantate de acest gen de sarbatori si asta pentru ca ele gandesc logic si practic. Daca primesc o declaratie de dragoste, vor tine sa zica ,, da in restul zilelor din an nu ma iubesti, sau cum?

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus