Connect with us

Povestea tatuajelor mele

PERSONAL

Povestea tatuajelor mele

Povestea tatuajelor mele a inceput timid, in anul 2007, in Ibiza, cand acest fenomen nu prinsese amploare in Romania, in randul femeilor. Nu-mi doream un tatuaj la vedere, care sa devina subiect de discutie pentru prieteni si familie. Astfel, plina de entuziasm, mi-am facut primul tatuaj, un semn chinezesc.

Ulterior, am prins curaj, iar tatuajul cu numarul 2 a fost cel de pe sold, “Love is my secret” (Dragostea este secretul meu) . Dimensiunea acestuia depaseste cu mult cea a primului tatuaj.

Tatuajul cu numarul 3 este un fluture, desenat din profil, de la incheietura mainii stangi. In spatele lui se afla o poveste mai ampla pe care nu-mi doresc sa o dezvolt. El acopera numele fostului meu sot.

Tatuajul cu numarul 4 este pe piciorul stang, langa degete, reprezentand 3 stelute. Acestea ma duc cu gandul la ceva magic, la dragoste si ma fac mereu sa visez.

Tatuajul cu numarul 5 este pozitionat pe omoplatul drept, pe care scrie “Amor por siempre” (Dragoste pentru totdeauna). Consider ca dragostea ne defineste ca oameni, iar daca ea ne ofera atatea momente minunate de-a lungul vietii, mi-am dorit s-o simt in permanenta prin toti porii.

“God Bless” (Dumnezeu binecuvanteaza) este tatuajul cu numarul 6, realizat pe inelar. M-am gandit ca exprima o legatura puternica ce urmeaza sa se intample la un moment dat in viata. Atunci cand imi voi gasi sufletul pereche, Dumnezeu ne va binecuvanta.

Tatuajul cu numarul 7 are si cea mai mare valoare sentimentala pentru mine, fiind reprezentat de initialele parintilor si a fratelui meu, I.J.M. A durut foarte tare, da nu m-am dat batuta.

Tatuajul cu numarul 8 este pozitionat pe omoplatul stang, fiind textul “Aspire to Inspire befor you Expire” (“Aspira la inspiratie inainte sa expiri”). In ciuda mesajului, a fost realizat exact intr-un moment in care eram lipsita de inspiratie. Simteam nevoia unui nou tatuaj iar acesta mi s-a parut interesant.

In partea stanga a coastelor mi-am facut tatuajul cu numarul 9, cu textul “I’ll never brake you, I softly save you” (Nu te voi distruge, te voi salva cu blandete). Acesta este un mesaj dedicat omului meu de suflet, prin care exprim exact ceea ce simt fata de el.

Tatuajul cu numar 10 este pe umarul stang, un simbol budist, OM, care reprezinta linistea interioara. Am ales partea stanga pentru ca este deasupra inimii.

Tatuajul cu numarul 11 este in centrul abdomenului, mana Fatimei sau Hamsa. Reprezinta un semn budist al protectiei divine, impotriva energiilor negative. In centrul mainii este desenat ochiul meu.

Tatuajul cu numarul 12 este o cruce, pe spate, intre omoplati. Am ales acest simbol pentru ca sunt credincioasa si cred intr-o forta divina, indiferent de religie.

Tatuajul cu numarul 13 este o semiluna, langa tendonul din spatele picioarului stang.

Tatuajul cu numarul 14 este pe degetul aratator de la mana stanga, o cruce foarte subtire. In general, tatuajele de pe maini nu tin, pentru ca pielea este foarte expusa, prin urmare l-am refacut de 3 ori si obisnuiesc sa o fac, ori de cate ori mai ajung la tatuatorul meu.

Tatuajul cu numarul 15 este pe partea dreapta a coastelor, cu textul “Give me Space to Dream” (Da-mi spatiu sa visez). Sunt o visatoare de cand ma stiu si vreau sa raman asa. Am nevoie de spatiul meu pentru a fi fericita. Consider ca acest tatuaj ma reprezinta foare bine. Orice vis, indiferent de cat a parut de greu de realizat, mi s-a indeplinit, asa ca voi continua sa cred in visele mele.

Dupa cum ati citit, nu sunt deloc putine, iar riscul de a omite vreunul este destul de mare 🙂 Cu siguranta aceasta pasiune nu se opreste aici, ea devenind o adevarata dependenta si intentionez sa imi fac cate un tatuaj, la cateva luni distanta. Asa ca dragii mei, va astept sa cititi si postarile ce vor urma.

Va pup cu drag!

Adelina Pestritu

uyj

Instagram

ujkb

Instagram

kll

Instagram

 

12742071_578541785630179_3752171531860086244_n

Instagram

jk

Instagram

3

Instagram

yjyu

Instagram

IMG_9601

Instagram

1 Comment

1 Comment

  1. Teodora Luminaroiu

    aprilie 12, 2016 la 7:17 pm

    A durut tare tatuajul numarul 12?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus