Connect with us

Trebuie sa fie iubitul tau, cel mai bun prieten?

LIFESTYLE

Trebuie sa fie iubitul tau, cel mai bun prieten?

Cei din jur spun si ai ajuns si tu sa crezi, ca barbatul cu care iti imparti viata, trebuie sa fie totul pentru tine si sa-ti fie cel mai bun prieten. Exista multe nuante ale acestui subiect, insa psihologii si cei care au reusit sa aiba relatii de durata, spun altceva.

Este foarte important sa existe respect fata de partener, si sa fie acceptate diferentele, cand vine vorba de opinii, pasiuni, activitatile de zi cu zi. Doi oameni pot fi compatibili, chiar daca sunt diferiti, cu conditia ca stiu sa foloseasca asta in beneficiul relatiei.

O femeie are multe nevoi din punct de vedere emotional, prin urmare este nedrept ca intreaga responsabilitate a starii sale de spirit, sa revina barbatului.

Nu este nimic rau in a te bucura de o conversatie despre nimicuri, sau frustrarile tale de zi cu zi, cu prietenele. Cand ai nevoie de alinare si de o persoana care te cunoaste foarte bine, o discutie cu mama nu se compara cu nimic. Iubitul sau sotul nu trebuie sa fie singura persoana cu care vorbesti despre problemele tale, sau cu care te distrezi. El este acolo atunci cand ai de luat o decizie importanta pentru tine, cand esti bolnava, cand vrei sa vorbesti despre familie si copii, cand vrei sa visezi la viitor. Sunt sute de momente frumoase, pe care doar cu iubitul le poti trai cu adevarat, dar sunt si sute de momente frumoase pe care le traiesti cu familia si prietenii.

Iubitul nu trebuie sa-ti fie doar prieten, ci si un partener pe care te poti baza in orice situatie, un om care iti respecta intimitatea si accepta ca iubirea nu presupune a sta impreuna tot timpul.

Iubitul sau sotul tau trebuie sa fie persoana ta preferata! Tu simti asta?

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus