Connect with us

Cele mai mari greseli, in aplicarea fondului de ten

FASHION & BEAUTY

Cele mai mari greseli, in aplicarea fondului de ten

Iti doresti tot timpul ca machiajul sa reziste, dar acum, vara, acest lucru este si mai important. Nu doar calitatea fondului de ten este importanta, ci si tehnica de aplicare si ustensilele.

Iata care sunt greselile pe care le poti face, atunci cand iti aplici machiajul:

# Fondul de ten nu are nuanta potrivita

Iarna, tenul este mai deschis la culoare, iar vara mai inchis, chiar daca nu te expui direct la soare. Prin urmare, ai grija sa adaptezi fondul de ten, la schimbarile tenului tau. Daca ti-a ramas fond de ten pe care il foloseai cand nu erai bronzata, il poti folosi ca si anticearcan si iluminator.

# Fondul de ten nu are textura potrivita

Cele cu o formula densa, cu acoperire mare, este bine sa fie folosite iarna. Vara, ai nevoie de unul cu o textura aerata sau fluida, care sa nu incarce tenul.

# Aplici prea mult produs

Foloseste o cantitate cat un bob de mazare, aplica-l din centrul fetei, spre exterior si estompeaza bine. Daca ai impresia ca mai este nevoie, mai aplica abia dupa mai mult produs.

# Nu fixezi machiajul

Chiar daca nu ai tenul gras, machiajul are nevoie de fixare, pentru a nu se lua pe haine, telefon mobil, si pentru a arata mai natural. Foloseste o cantitate mica de pudra libera, translucida, pe care o aplici cu o pensula.

# Nu folosesti ustensilele potrivite

Pensulele te ajuta sa aplici fondul de ten rapid, pe toata fata, dar nu iti va da acel aspect natural. Prin urmare, ideal este sa tapotezi fata cu un buretel, dupa ce ai intins fondul de ten. Astfel, produsul va fi impins in pori, iar acoperirea va fi mai mare, fara a incarca tenul.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus