Connect with us

VEDETE care dovedesc că DEFECTELE fizice te fac mai PUTERNIC

LIFESTYLE

VEDETE care dovedesc că DEFECTELE fizice te fac mai PUTERNIC

Oamenii ajung să se simtă descurajați foarte ușor, chiar și atunci când nu ar avea niciun motiv să o fac. Celebritățile suferă de multe ori de aceleași probleme ca și noi, însă reușesc să le depășească cu brio și să devină adevărate modele de urmat!

Probabil că mulți dintre noi suferă de anumite defecte fizice sau s-au născut cu anumite imperfecțiuni despre care cred că le strică imaginea însă, adevărul este că acestea te fac mai special si mai puternic. Niciunul dintre noi nu este perfect si niciun obstacol nu este prea greu de trecut. Așa că, în momentele în care ne simțim lipsiți de motivație, putem să ne uităm la aceste vedete care au reușit să treacă peste defectele lor și să le transforme în atuuri.

Winnie Harlow

gty_winnie_harlow_jef_150824_16x9_992

Winnie suferă de vitiligo încă din copilărie, însă ea nu a lăsat această imperfecțiune să devină o povară. Aceasta a avut mult de suferit din cauza depigmentării pielii sale, însă s-a luptat pentru cariera pe care și-a dorit-o și s-a lansat ca model într-o emisiune de profil de succes din America. Ulterior adevenit ambasadoare a mișcărilor de auto-acceptare și dobândire a încrederii în sine pentru persoanele care suferă de astfel de imperfecțiuni fizice.

Nick Vujicic

8012652318_67e0a5edad_h

Nick este unul dintre puținii oameni care s-a născut cu o boală genetică extrem de rară, care se caracterizează prin lipsa tuturor membrelor. Însă el nu a privit acest lucru ca pe un impediment și l-a transformat într-o modalitate de a-i inspira pe ceilalți și de a-i ajuta să își găsească motivația. El a scris numeroase cărți, ține conferințe dedicate tinerilor și este foarte mândru de familia sa extrem de fericită.

Viktoria Modesta

img_1384vikmodcopy

Viktoria nu este un personaj din filmele SF, ci un artist de muzică pop care demonstrează tutror că un defect fizic te poate face mai interesant și poate fi transformat cu ușurință într-un atu. Aceasta a suferit o leziune la piciorul său în timpul nașterii, ajungând să aibă membrul amputat. Odată cu avansarea tehnologiei, aceasta și-a înlocuit membrul cu unul bionic, lucru care i-a adus foarte multă popularitate în lumea mondenă.

Stephen Hawking

_87789934_965eaeab-967e-4d1e-bf15-75438752f556

Stephen Hawking a fost diagnosticat la vârsta de 21 de ani cu o formă extrem de severă de paralizie și i s-a spus că speranța sa de viață este de doi ani de zile. El însă nu s-a dat bătut și a continuat să lupte și să studieze, găsindu-și împlinirea atât pe plan sentimental cât și pe plan profesional. Deși el și-a pierdut chiar și abilitatea de a vorbi, acest lucru nu a fost o barieră pentru Stephen, acesta reușind să își construiască propriul mecanism prin care să genereze sunete și să poată comunica cu ceilalți.

Peter Dinklage

peterdinklageemmys2014pt

Starul din Game of Thrones, Cronicile din Narnia și X-Men este cel mai bun exemplu care demonstrează că talentul, carisma și dedicarea sunt mult mai importante decât aspectul fizic. Actorul are sub 1,40 m înălțime, însă este foarte apreciat în lumea celebrităților și reușește să glumească pe seama defectului sau fizic.

Sylvester Stallone

20-sylvester-stallone-film-rocky-iii-1982

Puțini sunt cei care știu că Sylvester Stallone s-a născut cu o paralizie a nervilor faciali din stânga feței, lucru care i-a cauzat deficiente permanente de vorbire. Deși multe persoane i-au spus că această problemă îl va împiedica să lucreze în domeniul actoriei, el a continuat să muncească și să își urmeze visul, dând numeroase audiții la începutul carierei sale. Până acum a apărut în peste 50 de filme de succes.

Marlee Matlin

6a54a79538d7462f798515c6df34699c

Marlee este singura persoană cu deficiențe de auz care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță. Pe lângă acest lucru, actrița a jucat în celebrul serial Neveste Disperate.

RJ Mitte

content_rj-mitte-1

Celebrul RJ Mitte a suferit o paralizie cerebrală în copilărie, însă acest lucru nu l-a oprit din a juca rolul lui Walter White Jr. în celebrul serial de televiziune Breaking Bad, personaj care suferă de aceeași boală ca a sa. El a devenit un militant pentru non-discriminarea persoanelor cu handicap și își petrece timpul liber ajutând acest tip de persoane să aibă parte de recuperare fizică pe care o merită.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus