Connect with us

SECRETELE STILIȘTILOR – Cum purtăm VESTA de BLANĂ

FASHION & BEAUTY

SECRETELE STILIȘTILOR – Cum purtăm VESTA de BLANĂ

SECRETELE STILIȘTILOR – Cum purtăm VESTA de BLANĂ

Ai o vestă de blană însă nu îți dai seama cum ai putea să o porți? Aceste sfaturi te vor ajuta cu siguranță!

Sunt câteva tendinţe specifice anumitor anotimpuri care, fie că vrem, fie că nu, sunt la modă în fiecare an. Vestele din blană artificială fac parte dintre aceste tendinţe, aşa că ele revin în garderoba noastră an de an. Dacă te întrebi cum ai putea asorta această piesă, următoarele sfaturi te vor ajuta să porţi vesta de blană că o adevărată vedetă!

1. Poart-o în combinaţie cu o singură altă culoare

1-monochromatically

Vestele de blană sunt piese statement care atrag atenţia, aşa că este recomandat să nu încarci foarte tare restul ţinutei tale. Vestele de blană se găsesc atât în tonuri neutre de maro şi bej, cât şi în culori puternice, precum roșul şi albastru. Dacă ai o astfel de piesă, alege să o combini cu ţinute într-o culoare mai neutră, precum bejul sau rozul pal. Nu trebuie să se creeze un conflict între două culori puternice.

Vestele în culori neutre pot fi purtate cu uşurinţă în combinaţie cu orice altă culoare.

2. Poart-o cu o ţinută alb-negru

2-with-a-bland-white-black-outfit

Combinaţia alb-negru este una extrem de potrivită pentru momentele în care vrei să arăţi bine fără să pară că te-ai străduit foarte mult. Având de a face cu două nonculori, indiferent de care va fi culoarea vestei tale de blană, aceasta se va potrivi de minune cu ţinuta ta.

Dacă vrei să alcătuieşti o ţinută de zi, alege o blană neutră, cu o textură interesantă. Dacă vrei să porţi o ţinută de seară, optează pentru o culoare puternică sau o vestă extrem de preţioasă şi accesorizează elegant ţinuta cu o pereche de cercei sau nişte tocuri.

3. Poart-o cu o rochie sau fustă de aceeaşi lungime

3-with-a-similar-length-dress

Dacă vrei să creezi o ţinută interesantă, încearcă să optezi pentru suprapuneri de materiale şi piese. Un look cu o vestă de blană suprapusă peste o fustă sau o combinaţie de maletă şi fustă va arăta extrem de elegant. Dacă accesorizezi ţinuta cu o pereche de cizme înalte sau nişte pantofi cu toc, vei fi pregătită pentru a merge la orice tip de întâlnire.

Vesta de blană este ea în sine o piesă îndeajuns de interesantă, aşa că nu trebuie să induci în eroare ochiul privitorului creând un conflict de lungimi între aceasta şi piesa de dedesubt.

4. Poart-o în combinaţie cu jeanşi

howtowearafurvest8

Jeanşii sunt o piesă recunoscută ca fiind casual, aşa că a-i combina cu o vestă de blană va face ca întreaga ţinută să aibă un aer relaxat, însă sofisticat în acelaşi timp. Încearcă să nu încarci prea mult partea de sus a ţinutei, alege o bluză simplă, fără imprimeu sau detalii încărcate.

Poţi purta această ţinută cu încălţări joase, sau o poţi accesoriza cu tocuri pentru un look mai elegant.

5. Poart-o cu o singură piesă statement

6-with-one-statement-piece

Principala caracteristică a pieselor statement este faptul că acestea atrag toată atenţia. Nu este recomandat să ai mai mult de 2 astfel de piese într-o singură ţinută, întrucât acest lucru te va face să pari dezorganizată, iar ţinuta ta nu va fi deloc echilibrată.

Vesta de blană este o piesă statement în sine, aşa că alege să o combini cu o singură altă astfel de piesă, precum o pereche de pantaloni interesanţi sau o pălărie mare.

6. Poart-o cu cizme peste genunchi

thigh-high-boots-50

Cizmele peste genunchi sunt o piesă care a revenit vertiginos în trend anul acesta şi care poate fi combinată cu uşurinţă cu o vestă de blană. Cizmele atât de înalte vor echilibra volumul creat în partea superioară a ţinutei prin vesta de blană.

În general, textura vestei este cea care aglomerează ţinuta şi care atrage atenţia, aşa că nu ar trebui să alegi o pereche de cizme foarte încărcate.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus