Connect with us

15 trucuri GENIALE de frumusețe pentru a arăta mereu PERFECT

FASHION & BEAUTY

15 trucuri GENIALE de frumusețe pentru a arăta mereu PERFECT

15 trucuri GENIALE de frumusețe pentru a arăta mereu PERFECT

Cauți modalități simple prin care să îți simplifici rutina de îngrijire? Aici vei afla toate informațiile de care ai nevoie.

Este normal ca fiecare femeie să își dorească să arate mereu cât mai bine, însă nu întotdeauna acest lucru este ușor de realizat. Nu toate femeile au timp să se răsfețe la salon sau să beneficieze de tratamentele de înfrumusețare de care ar vrea, așa că este foarte important să învețe câteva trucuri simple pe care să le poată aplica zi de zi.

Dacă ești curioasă care sunt câteva dintre modurile în care îți poți rezolva problemele zilnice care pot apărea în timpul ritualurilor tale de îngrijire și înfrumusețare, citește aceste 15 trucuri.

  • Uleiurile esenţiale de scorţişoară şi mentă sunt foarte eficiente pentru momentele în care îţi doreşti ca buzele tale să pară mai pline şi mai voluminoase. Adaugă două picături din aceste uleiuri în balsamul sau luciul tău de buze şi vei observa diferenţa.
  • Când vine vorba despre demachiere, îndepărtarea machiajului rezistent la apă poate fi extrem de complicată, însă poţi folosi uleiul de nucă de cocos sau de măsline pe post de demachiant. Acestea vor îndepărta orice urmă de machiaj şi îţi vor şi hrăni tenul.
  • Dacă fondul tău de ten este prea gros, ai putea să îl amesteci cu puţină cremă hidratantă de faţă.
  • Dacă vrei să îţi pui în valoare trăsăturile fără să foloseşti tehnica de contouring, poţi apela la utilizarea luminii. Accentuează-ţi zonele cele mai înalte ale feței aplicând un iluminator pe vârful nasului, centrul frunţii şi pe barbie şi luminează-ţi pomeţii şi zona arcadei.
  • Dacă vrei să ai o piele curată şi strălucitoare, amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu puţină gel de faţă sau soluţie de curăţare, apoi spală-te pe faţă cu acest amestec. Repetă acest procedeu de 2-3 ori pe săptămână şi vei vedea cum pielea ta capătă luminozitate.
  • Atunci când rimelul tău preferat începe să se usuce, îl poţi readuce la viaţă adăugând câteva picături de acetonă în el sau plasându-l într-un bol cu apă caldă timp de 5 minute.
  • Atunci când fardurile tale pudră s-au spart, poţi adăuga câteva picături de alcool medicinal în interiorul acestora şi le poţi modela în forma iniţială. După ce alcoolul se va usca, fardul tău va fi numai bun de folosit.
  • În cazul în care una dintre ojele tale preferate a început să se usuce, o poţi scufunda într-un bol cu apă caldă timp de 10-15 minute. Apa caldă va face ca oja să se topească, astfel că tu o vei putea folosi încă o dată.
  • Dacă vrei să scapi de vârfurile despicate fără să îţi scurtezi prea mult din lungimea părului, îl poţi separa în şuviţe. Răsuceşte apoi fiecare şuviţă şi taie capetele despicate care vor ieşi din aceasta.
  • Dacă ai rămas fără produse pentru fixarea sprâncenelor, poţi folosi fixativul pe post de produs de fixare. Aplică puţin fixativ pe o perie pentru sprâncene, apoi piaptănă-le în poziţia în care vrei să le fixezi şi aşteaptă ca fixativul să se usuce.
  • Dacă nu mai ai ulei de păr, poţi folosi uleiul de cocos pe post de înlocuitor. În cazul în care nu ai ulei de cocos la ţine acasă, poţi aplica puţină cremă de corp pe vârfurile tale înainte de a merge la culcare. Astfel te vei trezi cu un păr strălucitor şi neted.
  • Data viitoare când îţi faci unghiile, pentru a scăpa de reziduurile de ojă de pe pielea din jurul unghiilor tale, aplică puţin lipici de hârtie sau o cremă foarte hidratantă pe această zonă. După ce ai aplicat oja, şterge zona din jurul unghiilor cu un beţişor de vată sau un şerveţel umed.
  • Dacă vrei să ai o coadă de cal mai deasă, sectionează-ţi părul în două părţi, apoi prinde-le una deasupra celeilalte. În acest fel, coada ta va părea să aibă mai mult volum şi să fie mai deasă.
  • Dacă ţi-a apărut un coş de care vrei să scapi cât mai repede, aplică câteva picături de ochi pe un tampon de vată şi apoi plasează-l pe zona problematică. Lasă picăturile să acţioneze timp de 5 minute, apoi vei vedea cum roşeaţa începe să dispară şi coşul se va retrage.
  • Dizolvă două pastile de aspirină şi o linguriţă de sare în 200 ml de apă, apoi adaugă puţin ulei de măsline. Înmoaie-ţi unghiile în amestecul din vas şi aşteaptă timp de 10 minute, apoi şterge-ţi mâinile cu un prosop de hârtie şi vei observa cum acestea şi-au recăpătat strălucirea.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus