Connect with us

Cum să ne îngrijim ORGANISMUL după sărbători

LIFESTYLE

Cum să ne îngrijim ORGANISMUL după sărbători

Cum să ne îngrijim ORGANISMUL după sărbători

Cu toţii cunoaştem acea senzaţie de la finalul sărbătorilor care ne face să ne simţim vinovaţi pentru excesele pe care le-am făcut de-a lungul vacanţei. Astfel, este perfect normal să ne dorim să începem anul în forţă, trecând printr-o perioadă de curăţare a organismului.
Pe lângă activitatea fizică pe care trebuie să o desfăşurăm, alimentaţia este un aspect extrem de important al acestui proces. Probabil că nici voi nu aveţi timp să vă petreceţi fiecare zi în bucătărie gătind reţete interesante şi sănătoase aşa că, pentru cei care preferă să economisească timp și să ia masa în oraş, Chefs Experience s-a decis să vă sară în ajutor.

Începând cu data de 10 ianuarie, cei de la Chefs Experience Floreasca 55 au decis să introducă în meniu preparate noi, extrem de uşoare şi de fresh, astfel încât clienţii lor să poată avea parte de o experienţă culinară inedită.

Preparatele de tip Detox, bazate în principal pe fructe de mare şi peste ajută la purificarea organismului şi la curăţarea în profunzime a acestuia. Pe lângă acest lucru, preparatele marine reprezintă o sursă excelentă de proteine, fiind bogate în substanţe minerale şi nutrienţi, ajutându-vă să ajungeţi la senzaţia de saţietate rapid, fiind în acelaşi timp extrem de uşor digerabile.

Având în vedere că luna ianuarie este momentul perfect pentru a avea grijă de silueta ta, vestea bună este că majoritatea acestor preparate au un conţinut extrem de scăzut de calorii.

Pe lângă meniul a la carte despre care v-am mai vorbit deja, Chefs Experience vă oferă şi variantele Sushi vegetarian, Salmon maki, Philadelphia classic roll, Sushi nigiri, Salata de alge cu sos de nuci sau Salata de creveţi, midii şi calamar.

Delicioasa supă franţuzească Bouillabaisse (aromatizată cu portocală şi Sambuca, servită cu creveţi, tentacule de caracatiţă, somon şi scoici) reprezintă o altă alternativă extrem de bună pentru o masă în oraş.

De asemenea, Dorada la cuptor cu piure de mazăre, sparanghel şi dovlecel sau Somonul marinat în casă cu lime, sare de mare şi portocale, servit cu mix de salată pot reprezenta alternative fantastice pentru un fel doi extrem de uşor şi de gustos.

În cazul în care preferaţi sucurile de tip Detox, meniul Chefs Experience conţine acum şi acest tip de băuturi, absolut excelente pentru eliminarea toxinelor.

Anul 2017 este perfect pentru a face o schimbare şi pentru a trece la un mod de viaţă mai sănătos şi mai organizat, aşa că Chefs Experience este locul perfect pentru a te răsfăţa în oraş, gustând preparate pe cât de sănătoase, pe atât de delicioase!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus