Connect with us

10 semne SIGURE că te PLACE

LIFESTYLE

10 semne SIGURE că te PLACE

10 semne SIGURE că te PLACE

Ai vrea să îți poți da seama dacă și cealaltă persoană te place? Urmărește aceste semne!

De ceva timp ai sentimente pentru o anumită persoană însă nu reuşeşti să îţi dai seama dacă acestea sunt împărtăşite sau nu? Din fericire, unele dintre lucrurile involuntare pe care bărbaţii le fac îi dau de gol atunci când plac o anumită persoană. Dacă vrei să înveţi să interpretezi aceste semne şi să îţi dai seama dacă te place cât mai devreme şi fără a fi nevoie ca el să îţi spună, citeşte aceste semne!

 

1. Caută contactul vizual

Dacă, atunci când apari într-o cameră, el se opreşte din ceea ce face pentru a-ţi prinde privirea câteva secunde, sigur te place. Bărbații nu îşi dau seama cum să creeze momente de intimitate cu o femeie, aşa că este foarte posibil să mizeze foarte mult pe contactul vizual, indiferent că este la venirea sau plecarea ta sau atunci când sunteţi înconjuraţi de mai multe persoane.

2. Îl surprinzi privindu-te?

Dacă ai momente în care întorci privirea şi îl suprinzi studiindu-te cu atenţie, înseamnă că ceva din tine îl face să îşi dorească să te privească şi să îţi acorde atenţie, aşa că ar trebui să te simţi mândră şi flatată.

3. Îşi poziţionează corpul în funcţie de tine

Babratii au în natura lor nevoia de a proteja, aşa că un bărbat căruia îi va păsa de tine va simţi mereu nevoia să fie îndreptat cu faţa spre tine, pentru a te avea mereu în raza lui de acces.

4. Schimbări bruşte de comportament

Atunci când îţi place de o anumită persoană, este normal să încercăm să îi atragem atenţia în orice fel putem şi cel mai adesea acest lucru se realizează prin schimbarea bruscă de atitudine. Dacă până când ai venit a vorbit non-stop, este posibil să se oprească şi să devină foarte atent la tine.

 

5. Îți caută apropierea

Chiar dacă bărbaţii nu sunt foarte buni la a folosi cuvintele, este foarte posibil ca aceștia să încerce să creeze intimitate non-verbală între voi doi. Dacă vezi că se va apropia de tine atunci când stai pe canapea sau va alege să treacă pe lângă tine, chiar dacă ar fi putut să aleagă un drum diferit, înseamnă că încearcă să fie cât mai aproape de tine.

 

6. Oriunde ai merge, dai de el

Acest gen de coincidenţe care fac să vă întâlniţi fie la cafea, fie pe drumul spre sala de clasă sau spre autobuz, sunt cel mai probabil planificate chiar de el, pentru a se asigura că te vei gândi în continuare la el.

7. Se bucură atunci când te vede

În general, bărbaţii îndrăgostiţi se schimbă extrem de tare atunci când sunt în preajma fetei de care le place. Observi că începe să zâmbească brusc atunci când te vede şi pare că întreaga lui stare este mai bună decât cea anterioară? Dacă răspunsul este da, atunci îţi vei da seama că îi place mai mult să fie în prezenţa ta, decât în prezenţa celorlalţi.

8. Îţi acordă tratament preferențial

Dacă ai senzaţia că modul în care vorbeşte cu tine este mai cald şi mai plăcut decât modul în care vorbeşte cu ceilalţi, înseamnă că încearcă fie să te facă să te simţi specială, fie să fie o variantă mai bună a lui atunci când este alături de tine.

9. Datul în spectacol

Dacă observi că de multe ori, atunci când eşti acolo, încearcă să se dea în spectacol şi să iasă în evidenţă prin lucrurile pe care le poate face sau pe care le ştie, poți să fii sigură că îşi doreşte să îţi atragă atenţia şi să te facă să îi observi calităţile şi punctele forte.

10. Îşi schimbă postura

Dacă în momentul în care vine să vorbească cu tine observi că îşi îndreaptă spatele şi că îşi încordează corpul, înseamnă că îşi doreşte să îl vezi în momentele în care arată cât mai bine, pentru a-ţi putea intra în gratii.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus