Connect with us

5 TRENDURI ale lui 2017 pe care NU le poți IGNORA

FASHION & BEAUTY

5 TRENDURI ale lui 2017 pe care NU le poți IGNORA

5 TRENDURI ale lui 2017 pe care NU le poți IGNORA

Credeai că ai încercat toate noile trenduri? Aceste 5 tendințe te vor face să te întrebi unde au stat ascunse atâta timp!

Femeile preferă să economisească cât mai mult timp atunci când se pregătesc de plecare dimineaţa, aşa că este normal să îşi dorească să se perfecţioneze atunci când vine vorba despre aplicarea machiajului de zi cu zi. Cu toate acestea, este posibil ca rutina noastră de îngrijire şi frumuseţe să ajungă să ni se pară plictisitoare la un moment dat, aşa că este normal ca, din când în când, să simţim nevoia de diversificare. Astfel, putem ajunge să experimentăm fie cu un ruj într-o culoare puternică, fie cu câteva farduri strălucitoare. Există însă câteva trenduri de frumuseţe care depăşesc cu mult acest tip de experimente!

1. Codiţele de tuş unicorn

Nu mai este nevoie să spunem că unicornii sunt fiinţele fantastice preferate ale oamenilor, aşa că nu este un lucru surprinzător faptul că elemente inspirate de aceştia au ajuns să facă parte din rutina de frumuseţe a anumitor persoane. Astfel, codiţele de tuş unicorn sunt compuse din mai multe straturi de tuş colorat aranjate astfel încât să dea senzaţia unui corn de unicorn. Deşi acest look ar putea să pară interesant, este greu de crezut că cineva s-ar putea chinui în fiecare dimineață pentru a ajunge la acest rezultat.

2. Codiţele de tuş acadea

În timpul perioadei sărbătorilor, acadelele ajung să fie prezente peste tot în jurul nostru, de la vitrinele magazinelor, la imprimeuri pe haine sau elemente de decor. Anul acesta însă, clasica acadea a fost transformată în model pentru codițele de tuş de tip cat-eye. În cazul în care aveţi ochii mari şi expresivi, este foarte posibil ca acest machiaj festiv să vă facă să arătaţi adorabil, însă dacă nu sunteţi prea îndemânatice cu tuşul şi pleoapele voastre sunt mici, ar fi recomandat să staţi departe de astfel de experimente.

3. Folosirea bureților de silicon pentru fondul de ten

După apariţia bureţeilor speciali pentru aplicarea machiajului, oamenii au început să caute alte alternative pentru aplicarea fondului de ten. Unul dintre cele mai ciudate obiecte folosite în acest scop este buretele de silicon folosit pentru inserţiile de la sutien. Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de burete este faptul că nu absoarbe deloc produs şi că poate fi curăţat extrem de uşor. Chiar dacă acest procedeu ar putea părea interesant, în urma mai multor teste efectuate de experţii de frumuseţe folosind acest tip de burete, s-a ajuns la concluzia că acesta nu poate înlocui clasicul bureţel de machiaj întrucât nu reuşeşte să aşeze produsul pe piele, ci doar să îl deplaseze pe suprafaţa acesteia.

4. Părul care străluceşte în întuneric

Dacă sunteţi fane ale culorilor extrem de aprinse sau nuanţelor neon, acest tip de coloranţi fosforescenți vă vor face să vă întrebaţi de ce nu aţi apelat la ei mai devreme. Şuviţele fosforescente sunt extrem de la modă anul acesta şi trebuie să recunoaştem că veţi arăta cel puţin interesant atunci când veţi fi singurii cu o coafură luminoasă în mijlocui unei petreceri într-o cameră întunecată.

5. Opere de artă pe firele de păr

Dacă moda anului 2016 a adus în prim plan arta de pe unghii, 2017 inovează coafurile prin imprimeurile realizate pe firul de păr. Acestea sunt în general realizate folosindu-se nişte şabloane, iar posibilităţile de modele realizate sunt absolut infinite, mai ales pentru persoanele care au părul deschis la culoare.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus