Connect with us

Ce spune POZIȚIA în care dormiți despre CUPLUL vostru

LIFESTYLE

Ce spune POZIȚIA în care dormiți despre CUPLUL vostru

Ce spune POZIȚIA în care dormiți despre CUPLUL vostru

Vrei să vezi ce spune modul în care tu și partenerul tău dormiți despre relația voastră? Aici vei găsi răspunsul!

Pozițiile în care cuplurile preferă să își petreacă nopțile pot spune mai multe decât ne-am fi imaginat despre relația lor. Dacă ești curios să vezi ce transmite modul în care dormi cu partenerul tău, continuă să citești acest articol. Vrei să vezi care dintre voi este cel mai responsabil și care este cel mai drăgăstos? Care este imaginea în care vă regăsiți?

1. Cuplul romantic

În cazul în care îți place să adormi cu capul pe pieptul iubitului tău, înseamnă că simți nevoia constantă de protecție și de afecțiune, lucru de care el este conștient și pe care abia așteaptă să ți-l ofere. Bărbatul care te va lăsa să dormi astfel pe pieptul său este unul romantic și drăgăstos care iși va dori întotdeauna ca tu să te simți iubită și apreciată.

2. Bărbatul puternic

Dacă îți petreci noaptea fiind ținută în brațe de iubitul tău, ănseamnă că stai lângă un bărbat puternic, care înțelege că ai nevoie de protecție și siguranță și vrea să îți transmită că te poți baza pe el pentru aceste lucruri. În același timp, poți să fii conștientă că te apreciază pentru ceea ce ești și că nu ar vrea să te piardă niciodată.

3. Femeia puternică

Dacă tu ești cea care se ocupa de partea de îmbrățisări din timpul nopții, ar trebui să fii sigură de faptul ca iubitul tău te iubește enorm și că are puterea de a fi el însuși alături de tine. Cel mai probabil iubitul tău își petrece zilele întro poziție de conducere, având foarte multe responsabilități, așa că tu vei deveni locul lui de relaxare și liniște.

4. Spate in spate

 

În cazul în care tu și partenerul tău dormiți în această poziție, cel mai probabil aveți roluro echilibrate în relație. Chiar dacă fiecare dintre voi are responsabilitățile lui, nu uitați să vă acordați atenție la sfărșitul zilei. Astfel, fiecare se simte în siguranță alături de celălalt, iar cuplul vostru este bine sudat.

5. Cuplul independent

Dacă tu și partenerl tău dormiți în această poziție fără să vă fi certat sau să simțiți că relația voastră se răcește, înseamnă că amândoi sunteți firi extrem de puternice și de independente. Aveți multă încredere în relația voastră și în legătura voastră de cuplu și, cel mai probabil vă acordați și îndeajuns de mult timp pentru a petrece momente de tandrețe înainte de culcare.

6. Bărbatul ocupă tot patul

Dacă pe parcursul nopții îți dai seama că iubitul tău acaparează cea mai mare parte din pat și te simți îmăinsă spre margine, cel mai probabil împarți așternutul cu un copil care își dorește întotdeauna să primească ce vrea. Pe langă asta, este posibil ca iubitul tău să fie totuși extrem de tandru și de afectuos și să te aprecieze pentru faptul că îi accepți copilărismele.

7. Femeia ocupă tot patul

Total opus față de poziția anterioară, în cazul în care femeia este cea care ocupă cea mai mare parte din pat, cel mai probabil aceasta este extrem de independentă și vrea să dețină controlul în toate aspectele vieții sale. Aceasta este responsabilă și cu capul pe umeri, însă uneori poate întrece măsura. Aici însă intervine partenerul ei, care de cele mai multe ori este extrem de tolerant și calculat și reușește să o echilibreze în orice situație.

8. Cuplul echilibrat

Dacă tu și cu partenerul tău dormiți îmbrățișați cu fața unul spre celălalt, înseamnă că vă simțiți extrem de comod împreună și că relația voastră este extrem de importantă pentru amândoi. Nu vă neglijați partenerul și apreciați foarte mult momentele petrecute împreună, iar acest lucru se transmite chiar și prin modul în care dormiți.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus