Connect with us

Unde mâncăm cele mai GUSTOASE și SĂNĂTOASE paste din oraș?

LIFESTYLE

Unde mâncăm cele mai GUSTOASE și SĂNĂTOASE paste din oraș?

Unde mâncăm cele mai GUSTOASE și SĂNĂTOASE paste din oraș?

Îți este poftă de paste însă îți este frică să nu te îngrași? Avem soluția potrivită pentru tine!

Aşa cum vă vorbeam şi în articolele pecedente, noul an este momentul perfect pentru a face trecerea spre un stil de viaţă sănătos şi organizat.

Aşa cum deja probabil ştiţi, eu am trecut la veganism, lucru de care sunt foarte mândră. Deşi multă lume are impresia că acest stil de viaţă implică numai sacrificii şi greutăţi, este foarte uşor să fii vegan atunci când ştii să îţi alegi alimentele şi preparatele pe care să le mănânci.
Din punctul acesta de vedere, Chefs Experience a repezentat mereu o alternativă minunată pentru mine, întrucât selecţia lor de produse din meniu este absolut perfectă pentru orice stil de viaţă.

Anul nou aduce multe schimbări benefice la Chefs Experience, una dintre ele fiind noul fel de paste al acestora.

Aceste paste sunt diferite de orice paste pe care le-aţi gustat până acum. Dacă multă lume se fereşte de paste gândindu-se că îngraşă sau că nu sunt sănătoase, acest nou tip de paşte este incredibil de bogat în proteine vegetale şi au un nivel nutrițional extrem de ridicat.

Aceste paste artizanale sunt preparate din legume precum năut, fasole albă şi mazăre galbenă, lucru care face să aibă un conţinut de carbohidraţi extrem de scăzut.

Pastele nu conţin gluten sau aditivi alimentari, fiind 100% naturale, astfel că pot fi consumate chiar şi de cei care au intoleranţă la gluten sau sunt diabetici şi poftesc la o porţie de paste delicioase.

Pentru a vă putea ajuta să obţineţi idealul zilnic necesar de proteine, pastele sunt servite cu fructe de mare, roşii deshidratate și ciuperci, fiind pe cât de gustoase, pe atât de sănătoase.

Astfel, aşa cum v-am vorbit şi în articolele anterioare, meniul celor de la Chefs Experience este unul extrem de complex, oferindu-vă atât alternative culinare precum sushi-ul sau roll-urile lor delicioase cât şi deserturi interesante sau feluri principale revoluţionare.
Când aveţi timp şi poftă de preparate delicioase, daţi o tură pe la restaurantul Chefs Experience.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus