Connect with us

Scapă de GRĂSIMEA de pe abdomen în doar câteva ZILE

LIFESTYLE

Scapă de GRĂSIMEA de pe abdomen în doar câteva ZILE

Scapă de GRĂSIMEA de pe abdomen în doar câteva ZILE

Faci mult sport și ai grijă la alimentație însă nu reușești să scapi de grăsimea din zona abdominală? Acum poți face acest lucru în doar 2 minute!

Grăsimea din zona abdomenului este o problemă des întâlnită atât la bărbați, cât și la femei. Această problemă cauzează nesiguranțe din punct de vedere estetic și poate duce la scăderea încrederii  și stimei de sine, pe lângă apariția a numeroase probleme de sănătate.

Factorii care pot cauza această problemă sunt vârsta, dieta precară plină de zaharuri și alimente procesate, lipsa somnului și stresul. Pentru a combate grăsimea din zona abdominală trebuie să identifici cauza. Există cazuri în care grăsimea de pe burtă este o problemă chiar și pentru cei care mănâncă sănătos și fac sport.

Dacă vrei să elimini acest surplus de grăsime trebuie să găsești moduri prin care corpul tău să ardă grăsimea pe post de combustibil, astfel, procesul eliminării grăsimii va fi unul mult mai rapid.

Exercițiile fizice grăbesc procesul de ardere a grăsimilor și întăresc mușchii abdominali. Dacă organismul tău are o retenție de toxine sau obiceiurile tale alimentare sunt nesănătoase, pierderea în greutate poate surveni într-un ritm încetinit sau greutatea ta ar putea să stagneze chiar dacă tu încerci să faci toate demersurile pentu a pierde în greutate.

Este bine să faci sport dacă vrei să ai mușchi abdominali mai puternici dar, s-ar putea ca aceste exerciții să nu reușească să te facă să pierzi din grăsimea abdominală.

Există în schimb un anumit tip de masaj care durează doar 2 minute și care va stimula organismul la nivel intern, astfel că el va lucra din interior, lucru care te va face să scapi și mai rapid de grăsimea abdominală.

Execută această tehnică de două ori pe zi în fiecare zi, dimineața înainte de micul dejun și seara înainte de culcare, pentru a atinge rezultate maxime.

Iată cum să faci acest masaj:

Întinde-te pe spate pe o suprafață rigidă, freacă-ți palmele până se încălzesc și apoi plasează-ți palma pe abdomen. Masează zona cu mișcări circulare și crește gradual diametrul acestora.

Execută această tehnică timp de 2 minute, ar trebui să ajungi să  faci aproximativ 40-50 cercuri. Ai grijă să menții stomacul cald în timpul exercițiului.

Acest exercițiu este ideal și pentru a înlătura crampele stomacale.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus