Connect with us

5 tehnici de MACHIAJ pentru a arăta GENIAL

FASHION & BEAUTY

5 tehnici de MACHIAJ pentru a arăta GENIAL

5 tehnici de MACHIAJ pentru a arăta GENIAL

Vrei să înveți care sunt cele mai utile și ușoare tehnici de machiaj? Aici vei învăța bazele pentru a reuși să arăți fantastic!

Noile tehnici de machiaj au evoluat extrem de mult în ultimul timp, acestea variind în funcţie de forma ochilor, tipul machiajului, culoarea irisului sau evenimentul ales.

Dacă vrei să vezi care sunt principalele tehnici de aplicare a machiajului şi care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a le realiza, chiar dacă eşti începătoare în artă machiajului, citește aceste sfaturi.

1. Tehnica machiajului pe verticală

Această tehnică de machiaj este potrivită pentru ochii înguşti sau de dimensiune medie, întrucât îi va face să pară mai mari. Această tehnică poate fi utilizată atât pentru realizarea unui machiaj de zi, cât şi pentru realizarea unui machiaj de seară. Dacă vrei să adopţi un machiaj natural, de zi, ar fi bine să optezi pentru folosirea unei singure nuanţe. Pentru machiajul de noapte, ai putea folosi 2-3 nuanţe contrastante pe care să le alături şi să le amesteci între ele astfel încât să scoţi în evidenţă culoarea ochilor. Este foarte important să ţii minte că nuanţa cea mai închisă trebuie aplicată în colţul extern al ochiului pentru a da profunzime privirii.

2. Tehnica machiajul pe orizontală

Această metodă de aplicare a machiajului este perfectă pentru fetele cu ochii mari și rotunzi întrucât aceasta ajută la modificarea vizuală a ochilor astfel încât aceştia să pară mai migdalaţi şi mai închişi decât sunt. Pentru a putea realiza acest efect , umbreşte tot conturul ochiului cu o nuanţă închisă la culoare precum un negru sau un maro închis. Dacă ochii tăi sunt foarte rotunzi, poţi opta pentru utilizarea unui creion dermatograf aplicat pe linia apei.

3. Tehnica clasică de machiaj al ochilor

Această tehnică se concentrează pe umbrirea completă a ochiului, atât pe orizontală cât şi pe verticală pentru a da aspectul de machiaj fumuriu. Ar fi indicat să foloseşti o singură nuanţă neutră, precum una de maro sau de vişiniu.

4. Tehnica conturului sau a creionului de ochi

Această tehnică este perfectă pentru momentele în care simţi nevoia să îţi corectezi puţin forma ochilor. Cu un creion dermatograf, liniază conturul ochilor tăi, apoi blenduiește-l bine astfel încât ochii tăi să pară că au ceeaşi formă şi dimensiune. Culoarea folosită ar trebui să fie una mată, pentru a evita să creezi volume nedorite în jurul ochilor. După ce ai terminat de realizat acest contur, îţi poţi machia ochii aşa cum o faci în mod normal, de data aceasta plecând de la o bază egală şi uniformă.

5. Machiajul fumuriu

Principalul obiectiv al acestui tip de machiaj este iluzia aspectului de privire fumurie şi uşor întunecată. Pentru a reuşi să obţii acest lucru, este foarte important să acorzi atenţie umbrelor machiajului. Nicio linie din jurul ochilor nu ar trebui să rămână rigidă, orice tuşă de machiaj trebuie să fie perfect blenduită şi amestecată cu restul culorilor. În cazul în care optezi pentru un astfel de machiaj, ar fi indicat să alegi un ruj într-o nuanţă neutră sau un gloss natural.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus