Connect with us

14 LUCRURI pe care este IMPORTANT să le faci cât ești încă TÂNĂRĂ

LIFESTYLE

14 LUCRURI pe care este IMPORTANT să le faci cât ești încă TÂNĂRĂ

14 LUCRURI pe care este IMPORTANT să le faci cât ești încă TÂNĂRĂ

Dacă vrei să fii o femeie puternică și valoroasă, este foarte important să înveți aceste lucruri!

Ești tânără o singură dată în viață. Acest lucru ar trebui să îți dea libertatea să experimentezi lucruri diferite, nu să devii victima unui tipar plictisitor. Încă ai timp, așa că de ce să nu îl petreci într-un mod pe care ți-l vei aminti toată viața? Iată câteva exemple de lucruri pe care ar trebui să le faci cât ești încă tânără:

1. Uită de ce zic alții

Măcar o dată în viață, încearcă să nu ții cont de părerile altora. Fă ce vrei să faci și lasă-i să vorbească.

2. Dansează atunci când singură

Exersează-ți mișcările stranii de dans atunci când nu se uită nimeni. Va fi foarte distractiv – plus că e un mod uimitor de a te relaxa.

3. Depășește-ți temerile

Încearcă să înfrunți lucrul de care ți-e cel mai frică. Cel mai probabil nu te va omorî. Ia cu tine doi, trei prieteni și fă lucrul de care ești atât de speriată. Cu siguranță nu vei regreta.

4. Încearcă un look nou

Fă ceva interesant cu părul tău sau cu înfățișarea ta general și surprinde-i pe toți. Poate așa vei reuși să descoperi ceva nou despre tine și să îți îmbunătățești aspectul.

5. Poartă o ținută ciudată în public

Atunci când te întâlnești cu prietenii, poartă ceva care nu e stilul tău. O să fie distractiv și cu siguranșă îți vei aminti această experiență.

6. Călătorește împreună cu cea mai bună prietenă

Mergi în destinația ta favorită cu prietena ta cea mai bună și distrați-vă. Vorbiți toată noaptea, încercați ținute noi, faceți lucruri distractive.

7. Încearcă un sport nou

Oamenii preferă să practice un singur sport toată viața, pe care îl învață foarte bine. Încearcă ceva nou.

8. Fii singură pentru un timp

Dacă vrei să te cunoști, cel mai bine poți face asta stând singură. Mergi de una singură într-un loc liniștit și ascultă-ți cu atenție gândurile.

9. Cheltuie bani fără să te gândești la ei

Muncim din greu pentru a câștiga bani dar, din când în când, ar trebui să cumperi rochiile acelea scumpe după care tânjești sau bijuteriile pe care le vrei fără să te uiți la preț. De asemenea, încearcă și să vizitezi un restaurant scump.

10. Iubește-te

Nimeni de pe această lume nu e perfect, așa că iubește-te așa cum ești.

11. Întâlnește-ți vedeta favorită

Cu toții avem așa ceva și ar fi un vis împlinit să îi întâlnim pe cei care ne plac ața de tare. Dacă îți place vreo celebritate, mergi în locul în care trăiește sau la vreun eveniment la care știi că va participa. Chiar și un concert poate fi minunat!

12. Trăiește-ți visul din copilărie

Toată lumea a avut visuri nebunești în copilărie – încearcă să le îndeplinești, măcar pentru o zi sau câteva ore.

13. Petrece o zi cu cineva mai în vârstă

Nu-ți imaginezi cât te vei distra dacă vei sta o zi cu cineva mai în vârstă, precum bunicii tăi.

14. Petrece ceva timp cu familia și rudele tale

Stai acasă cu membrii familiei tale pentru câteva zile, sau faceți lucruri interesante împreună. Nu vei regreta acest lucru.

Citește și 10 lucruri pe care o femeie puternică trebuie să înceteze să le facă

Fiecare femeie îşi doreşte să crească şi să se dezvolte, însă de multe ori rămânem împotmolite în anumite lucruri care ne împiedica din a evolua. Dacă vrei să vezi care sunt cele mai importante lecții pe care trebuie să le înveți înainte de a reuși să îți schimbi viața actuală în cea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna, citește acest articol.

# 1. Nu îţi mai petrece timpul cu oamenii nepotriviţi

Viaţa este mult prea scurtă pentru a petrece timp cu oameni care nu îţi aduc niciun beneficiu şi care nu te fac să te simţi bine. Dacă o persoană te vrea în viaţa ei, va face tot ceea ce poate pentru a te păstra şi a se asigura că vei rămâne alături de ea. Ai grijă ca oamenii din jurul tău să fie oameni de calitate care să rămână alături de tine pentru că te apreciază, nu genul de oameni care să fie aproape de tine doar atunci când îţi este bine şi când nu ai nevoie de nimic din partea lor.
# 2. Încetează să mai vorbeşti constant despre problemele tale

Cu toţii ne confruntăm cu anumite probleme, însă este important să păstrăm aceste probleme în mintea noastră şi să încetăm să le verbalizăm constant în faţa celorlalţi. În momentul în care vei avea în jurul tău doar persoane cu care nu discuţi decât despre lucruri triste şi nefericite, atmosfera care se va forma în jurul tău va fi una negativă şi tristă. Încearcă să îţi depăşeşti problemele singură şi să reduci cât mai mult numărul oamenilor care cunosc această latura a ta.

# 3. Nu te mai minţi pe ţine însuţi

Indiferent cât de mult vei încerca, nu vei reuşi niciodată să te minţi pe tine, pentru că tu vei simţi întotdeauna atunci când lucrurile nu sunt potrivite sau când ţi-ai dori ca de fapt să se întâmple altceva. Este important să reţii că eşti datoare să fii întotdeauna sinceră cu tine însuţi, pentru a reuşi să creşti şi să te dezvolţi.
# 4. Nu îţi mai desconsidera nevoile importante

Fiecare femeie este datoare să se iubească pe sine şi să îşi îndeplinească propriile nevoi şi dorinţe. De foarte multe ori pierdem atunci când nu acordăm îndeajuns de multă importanță lucrurilor pe care ni le dorim cu adevărat şi încercăm să poziţionăm pe primul plan lucrurile care sunt importante pentru alţii. Învaţă să faci o prioritate din lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat şi care te-ar face să fii fericită.

# 5. Nu încerca să fii o persoană care nu te reprezintă

Standardele şi pretenţiile societăţii ne fac de multe ori să ne comportăm într-un mod care nu este sincer. Astfel, una dintre cele mai mari provocări actuale este să încerci să fii tu însuţi. Chiar dacă nu toți vor aprecia acest lucru, oamenii care merită să fie lângă tine se vor bucura să ştie că eşti o persoană sinceră, care nu renunţă la lucrurile pe care le vrea, le simte şi le gândeşte doar de dragul celor din jur.

# 6. Nu mai încerca să te agăţi de trecut

Niciodată nu vei putea să avansezi în viaţă şi să începi să scrii un nou capitol dacă tu îţi petreci timpul recitind poveştile trecute sau gândindu-te ce ai fi putut face diferit.

# 7. Nu îţi fie frică să faci greşeli

A face ceva şi a greşi este de 10 ori mai productiv decât a nu face nimic. Încetează să te judeci, asumă-ţi faptul că nimeni nu s-a născut învăţat şi că de multe ori vom greşi înainte să reuşim să ajungem la rezultatul pe care ni-l dorim cu adevărat.

# 8. Nu te mai certa pentru alegerile făcute în trecut

Fiecare dintre noi ştie că trecutul nu poate fi schimbat sub nicio formă şi că, indiferent la ce ne-am gândi acum, nu putem remedia sau ameliora lucrurile care s-au întâmplat. În loc să îţi petreci timpul rememorând lucrurile care s-au întâmplat deja, încearcă să înveţi din ele şi să reuşeşti să faci alegerile mai bune data viitoare. Din greşeli învăţăm, aşa că ar trebui să fii recunoscătoare pentru orice greșală pe care ai făcut-o vreodată şi care şi-a pus amprenta într-un anumit mod asupra ta.

# 9. Nu mai încerca să cumperi fericirea

Chiar dacă multe dintre lucrurile pe care ni le dorim sunt scumpe, acest lucru nu va însemna că sunt şi bune sau că ne vor face fericite. Înainte de a face investiţii mari sau de a-ţi spune că ai nevoie enormă de un anumit lucru în viaţa ta, încearcă să analizezi obiectiv dacă ai cu adevărat nevoie de acesta sau nu.
# 10. Nu mai încerca să găseşti fericirea în alte persoane

Nicio altă persoană nu îţi va putea oferi fericirea atâta timp cât tu nu vei reuşi să fii fericită cu tine însuţi. Până când tu nu vei reuşi să te accepţi şi să te iubeşti pe ţine însuţi, nu vei reuşi să construieşti o relaţie solidă cu nimeni altcineva.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus