Connect with us

6 lucruri pe care nicio FEMEIE nu ar trebui să le facă pentru BĂRBATUL ei

LIFESTYLE

6 lucruri pe care nicio FEMEIE nu ar trebui să le facă pentru BĂRBATUL ei

6 lucruri pe care nicio FEMEIE nu ar trebui să le facă pentru BĂRBATUL ei

Orice bărbat îşi va dori o femeie care să fie dispusă să facă cât mai multe lucruri pentru el, însă există câteva lucruri pe care nicio femeie nu ar trebui să le facă vreodată pentru iubitul ei!

Fiecare femeie îşi doreşte să aibă o relaţie fericită. Însă una dintre cele mai mari greşeli pe care o fată le poate face în relaţia sa este aceea de a prelua rolul bărbatului şi de a-şi sacrifica propria fericire pentru bunul mers al relaţiei. Iată care sunt cele mai importante 6 lucruri pe care o femeie nu ar trebui să le facă niciodată pentru bărbatul ei.

# 1 Nu mai încerca să îi rezolvi toate problemele

Indiferent de faptul că bărbatul tău are probleme la locul de muncă sau în viaţa personală, nu ar trebui ca tu să ajungi să îl salvezi de fiecare dată când se află într-o astfel de situaţie complicată. Dacă vei face acest lucru, vei ajunge să trăieşti alături de un copil care se va aştepta ca tu să fii întotdeauna cea care îi rezolvă problemele.

# 2 Nu îi mai cumpăra cadouri scumpe

Este ideal ca într-o relaţie să vă oferiţi unul celuilalt cadouri care să fie egale ca valoare. Atunci când îi vei face cadouri scumpe unui bărbat care nu poate să îţi întoarcă favoarea, îl vei face pe acesta să se simtă ciudat sau inferior. Pe lângă acest luru, dragostea sinceră şi pură ar trebui să fie singurul lucru care se oferă într-o relaţie.

# 3 Nu e nevoie ca tu să reprezinţi umărul pe care el să plângă

Faptul că tu eşti alături de prietenul tău atunci când trece prin perioade emoţionale grele şi că eşti cea la care apelează atunci când nu mai are forţă să reziste, nu garantează faptul că relaţia voastră este puternică sau că va putea trece peste orice obstacole. O femeie adevărată va reuşi să îşi motiveze prietenul să treacă peste aceste momente grele.

# 4 Nu mai spune “Ce ţi-am spus eu?”

Chiar dacă ai avut dreptate în proporţie de 100%, nimic nu îl va face pe bărbatul tău să se simtă mai provocat sau mai desconsiderat decât expresia “Ce ţi-am spus eu?”. Spunând acest lucru, îl vei face pe cel de lângă ţine să se simtă inferior şi va da senzaţia că tu îţi dai aere de superioritate. Este important să îi arăţi prietnului tău că, deşi a greşit, este o persoană capabilă şi deşteaptă.

# 5 Nu renunţa la viaţa ta personală şi la cariera pe care o ai

Doar pentru că o femeie şi-a găsit dragostea vieţii sale nu înseamnă că trebuie să renunţe la prietenii săi şi la cariera pe care încearcă să şi-o construiască. Dacă îţi vei sacrifica mereu pasiunile sau lucrurile care contează pentru tine, vei sfârşi pin a fi dependentă de omul de lângă tine şi a-ţi pierde substratul tău personal. Un bărbat adevărat va aprecia o femeie care nu renunţă la lucrurile care îi plac şi care sunt importante pentru ea.

#6 Nu îţi schimba aspectul fizic pentru el 

Este perfect normal ca o femeie să îşi dorească să arate cât mai bine pentru iubitul ei, însă asta nu înseamnă că trebuie să faci schimbări drastice pentru el în cazul în care nu eşti convinsă că acestea vor fi şi pe placul tău.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus