Connect with us

Dacă ai așa ceva pe mână trebuie sa mergi la DOCTOR chiar ACUM!

NUTRITIE SI DIETE

Dacă ai așa ceva pe mână trebuie sa mergi la DOCTOR chiar ACUM!

Dacă ai așa ceva pe mână trebuie sa mergi la DOCTOR chiar ACUM!

Tu știai ce înseamnă această inflamație și care sunt bolile GRAVE pe care le prevestește?

Inflamatiile exagerate care pot apărea pe încheieturi sau pe alte zone ale corpului pot fi mult mai periculoase decât ne imaginăm şi pot reprezenta adevărate semne ale unor boli grave. Astfel, este esenţial să acorzi atenţie acestor transformări corporale şi să le tratezi corespunzător.

Aceste inflamaţii pot apărea în situaţia câtorva afecţiuni specifice, provocate fie de îngrijirea nepotrivită a organismului, fie de munca fizică excesivă sau deteriorarea sănătăţii.

# 1 Tenosinovita

Tenosinovita este o inflamaţie a fluidului care înconjoară încheietura mâinii. Aceasta se manifestă la persoanele care efectuează multă muncă fizică. Tenosivita nodulară poate apărea din cauza unor tumori şi se poate manifesta în zone precum degetul mare, degetul arătător sau în zone ale articulaţiilor, asemenea genunchilor sau coloanei vertebrale. Acestea sunt în general nedureroase.

# 2 Sindromul De Quervain

Această boală neobişnuită provoacă durerea şi umflarea articulaţiilor însă poate fi de asemenea şi cauza unor chisturi hepatice. Aceasta atacă ligamentele,  făcând ca mişcările degetelor să fieîngreyâunate şi transformând orice mişcare normală, într-una extrem de dureroasă şi de incomodă.

# 4 Lipoamele

Lipoamele sunt tumori benigne care pot apărea de asemenea din când în când în organismul tău. Acestea cauzează o sensibilitate crescută a zonei şi o durere acută. Acestea se pot trata folosind medicamente sau pot necesita o intervenţie chirurgicală. În cazul în care identifici o astfel de excrescenţă apărută pe corpul tău, este foarte important să cosulti uni medic, deşi există şanse ca multe dintre aceste inflamaţii să nu reprezinte niciun pericol.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus