Connect with us

10 SEMNE că partenerul te vrea DOAR pentru relații INTIME

LIFESTYLE

10 SEMNE că partenerul te vrea DOAR pentru relații INTIME

10 SEMNE că partenerul te vrea DOAR pentru relații INTIME

Te întrebi dacă partenerul tău te vrea doar pentru relații intime? Aici vei găsi răspunsul!

Intimitatea fizică este importantă pentru a menține o relație sănătoasă. Dar ce se întâmplă dacă bărbatul tău este mereu excitat și vrea doar să te vadă dezbrăcată sau nu îți lasă impresia că ai mai prezenta importață pentru el și după momentele intime? Nu prezintă niciun interes în viața ta personală?

Ai îngrijorări legate de faptul că cel de lângă tine te vrea doar în pat? Verifică dacă te regăsești în aceste semne.

# 1 Îți dă mesaje numai după 1 dimineața

De cele mai multe ori, asta înseamnă că vrea doar o partidă de sex. S-a dovedit științific că toate apelurile după ora 1 dimineața date de un bărbat către o femeie, fără a exista o problemă importantă, au acest scop. Chiar și conversațiile prin mesaje au aceeași natură sexuală.

# 2 Nu aveți nicio întâlnire reală

Dacă partenerul tău vrea să vă vedeți doar atunci când știe că poate exista intimitate între voi, înseamnă că acordă mult prea multă importanță acestui lucru. Dacă nu ați avut nicio întâlnire reală, înseamnă că te păstrează doar pentru contactul sexual. Astfel, pentru el, cina sau prânzul cu tine ies din discuție.

# 3 Încearcă întotdeauna să inițieze contactul sexual

Îți mai amintești ultima dată când ați petrecut mai mult de o oră împreună fără să faceți sex? Dacă nu, el te vrea doar pentru asta, relația ta nu se bazează pe dragoste sau pe o compatibilitate diferită de cea fizică.

# 4 El nu te prezintă prietenilor lui

Dacă nu te introduce sub nicio formă în viața lui personală, nu le va spune nici prietenilor lui despre tine. Dacă nu știi nimic nici despre părintii și frații săi, există multe șanse ca el să își dorească să te țină departe de viața lui privată și să te privească doar ca pe o parteneră pentru sex.

# 5 Nu este interesat de familia și prietenii tăi

În cazul în care între voi nu există o latură emoțională și el nu are sentimente, va fi prea ocupat să te întrebe despre persoanele dragi ție. Dacă lui nu-i pasă de cei pe lângă care tu îți petreci timpul sau care sunt importanți pentru tine, nu este un bărbat adevărat sau nu își dorește să construiască lucruri serioase alături de tine.

# 6 Are grijă să îți dea toate lucrurile înainte să pleci

Dacă se va asigura întotdeauna că nu îți uiți sutienul, rujul, agrafele de păr sau obiectele de îmbrăcăminte la el, cel mai probabil vrea să nu ai nicio scuză de a apărea la el acasă atunci când nu se așteaptă sau urmărește să nu îți ofere pretext pentru a vă vedea și a doua oară.

# 7 Te evită în public

Dacă nu vrea să fie văzut cu tine în public, înseamnă că nu îți dorește să fie asociat în niciun fel cu tine șă că ești o parte a vieții lui pe care nu își dorește să o împărtășească nimănui. Un bărbat care își dorește o relație sau speră ca între voi să fie ceva mai mult decât relații intime, nu va face niciodată acest lucru.

# 8 Te înșală

Cât timp nu este interesat de a construi o legătură intimă cu tine, e foarte posibil să aibă mai mulți parteneri sexuali. Iar în cazul în care este deschis spre acest lucru, înseamnă că nu intenționează să aibă o relație cu tine.

# 9 Nu-i pasă dacă ți-a rănit sentimentele

În cazul în care tu te superi din cauza lipsei de comunicare sau atașament emoțional dintre voi doi, iar el nu are nicio reacție, înseamnă că nu are sentimente pentru tine.

# 10 Este prea ocupat pentru a face planuri cu tine

Un bărbat care va vrea să te aibă doar în momentele în care poate întreține relații intime cu tine nu se va obosi niciodată să planifice lucruri în orice altă direcție pentru voi doi.

Dacă te regăsești în aceste caracteristici, înseamnă că te vrea doar pentru relații intime și nu vrea să își petreacă timp de calitate cu tine. Cel mai probabil nu este genul de bărbat care să îți ofere experiențe de neuitat sau care să te facă să te simți apreciată.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus