Connect with us

6 lucruri CIUDATE pe care toate cuplurile le fac în SECRET

LIFESTYLE

6 lucruri CIUDATE pe care toate cuplurile le fac în SECRET

Nu multă lume știe, însă cuplurile fac o grămadă de lucruri în secret! Iată care sunt acelea!

Dacă ai fost într-o relaţie de lungă durată cel puţin o dată, atunci cu siguranţă ai observat că există anumite lucruri pe care reuşeşti să le faci cu partenerul tău deşi nu te-ai fi gândit niciodată că le vei împărţi cu altcineva în afară de tine însuţi. Dacă nu ai avut ocazia să vezi ce înseamnă să te simţi atât de apropiat de o persoană, acum vei reuşi să înţelegi mai bine ce înseamnă viaţa de cuplu şi care sunt lucrurile pe care le vei face cu partenerul tău atunci când nimeni altcineva nu vă vede.
1. Partenerii nu se mă tem de faptul că celălalt o să îi vadă în momentele în care nu arată bine

Dacă la începutul relaţiei fiecare depune efort pentru a arăta cât mai bine pentru celălalt şi niciunul nu vrea să lase impresia că are şi momente în care nu este îngrijit, pe parcursul relaţiei vei observa că aceste lucruri nu mai contează la fel de mult. Astfel, faptul că nu te-ai spălat pe faţă, că ai mâncare între dinţi sau că părul tău stă răvăşit în toate direcţiile nu înseamnă că nu mai vrei să îţi dai silinţa să te aranjezi pentru partenerul tău, ci că te simţi îndeajuns de în siguranţă încât să îl laşi să te vadă în aceste momente.

2. Vor împărţi cu cel de lângă ei mişcări de dans speciale

Atunci când ajungi să petreci mult timp cu o persoană este inevitabil să nu ajungi să împarţi cu aceasta anumite lucruri care să fie speciale doar pentru voi. În această categorie se încadrează şi mişcările speciale de dans care cel mai probabil sunt uşor penibile şi ciudățele, însă acest lucru nu vă va opri să le faceţi unul cu celălalt chiar şi atunci când sunteţi în public.

3. Se simt complet confortabil unul cu celălalt

Atunci când relaţia se află pe drumul cel bun, nu îţi va fi teamă să îl rogi pe partenerul tău să te ajute cu lucruri pe care altă dată nu le-ai fi împărtăşit nimănui. Ai un coş pe spate sau un fir de păr crescut în locul nepotrivit? Vrei să verifici dacă ai celulită sau dacă ţi-a rămas vreun semn ciudat în zonele intime? Partenerul tău este cel care te va ajuta să îţi răspunzi la aceste întrebări şi să găseşti rezolvarea acestor probleme.

4. Fac glume proaste unul cu celălalt

Atunci când doi oameni se simt îndeajuns de apropiaţi unul de celălalt, teama că partenerul se va supăra la auzul glumelor proaste dispare. Astfel, atunci când situaţia devine tensionată, este foarte posibil să reuşeşti să îl linişteşti pe cel drag râzând puţin de peripeţiile sale din copilarile sau de situaţiile ruşinoase prin care a trecut.

 

5. Îşi spionează în secret vecinii

Chiar dacă locuieşti alături pe partenerul tău sau doar petreceţi timp în casa unuia dintre voi uneori, veţi găsi foarte interesantă activitatea de a vă spiona vecinii şi de a vă întreba care sunt lucrurile pe care le fac, locurile în care se duc, etc. Acest joculeţ poate să vă inspire şi pe voi să faceţi lucruri mai interesante şi poate reprezenta o modalitate bună de a va crea un anumit obicei imaginativ care să vă unească mai mult.

6. Îşi împrumută produsele de igienă personală

Atunci când relaţia voastră a început să avanseze, nu veţi mai refuza să rămâneţi peste noapte la partenerul vostru doar din cauza faptului că v-aţi uitat deodorantul acasă. Astfel, tu şi partenerul tău veţi fi complet în regulă cu faptul că vă împărţiţi produsele de igienă personală precum periuţele de dinţi, şamponul, cremele, deodorantele, etc.

 

Citește și 10 GREȘELI frecvente pe care le fac CUPLURILE după o noapte de DRAGOSTE

 

De multe ori te bucuri de intimitate și de partener, însă apoi lucrurile par să se destrame. Flacăra pasiunii dispare și începeți să dormiți spate în spate? Multe persoane au experimentat această situație, fiind mai mult decât o somplă scenă din filme.

Unii oameni dau vina pe incompatibilitate, alții se satură de aceeași rutină și susțin că acesta este motivul pentru care relația nu mai funcționează. Dar cum ne putem explica existența cuplurilor care par să se iubească cu aceeași pasiune și forță după ani întregi de căsnicie?

Multe dintre relații se destramă din cauza faptului că partenerii nu știu cum să se comporte unul cu celălalt în anumite momente, precum cele în care sunteți în public, într-o vizită, dimineața sua imediat după ce ați făcut dragoste.

Iată care sunt lucrurile pe care nu ar trebui să le faci niciodată dupa ce ai avut parte de intimitate alături de partenerul tău.

1. Te duci la baie să te speli

Multe persoane se îndreaptă spre baie imediat după terminarea momentelor pasionale, însă intimitatea nu se termină odată cu terminarea contactului propriu-zis. Astfel, ar trebui să continui să stai alături de partenerul tău.

2. Ți se face foame și te apuci să mănânci

Dacă faci acest lucru, înseamnă că mintea ta este momentan ocupată dpoar cu gânduri legate de mâncare, deși ar trebui să te gândești în continuare la partenerul tău și la momentele frumoase petrecute împreună. Nu te arunca imediat spre bucătărie.

3. Ești de acord ca partenerul să doarmă în altă cameră

Chiar dacă dormiți în camere separate, nu este o idee prea bună să vă separați imediat după ce ați terminat momentele intime. Este foarte important sa petreceți timp împreună atât înainte, cât și după.

4. Adormi imediat

Multe cupluri sau cel puțin unul dintre parteneri fac asta și anume adorm imediat după. Ar trebui să profiți de aceste momente pentru a discuta despre lucruri interesante sau frumoase cu partenerul tău.

5. Citești sau butonezi telefonul

Nu face asta chiar imediat. Atunci când ești cu partenerul tău, deconectează-te de celelalte lucruri, cel puțin până când celălalt adoarme. După asta poți reveni la ativitățile normale din rutina ta de seară.

6. Te îmbraci imediat

Dacă vei face acest lucru rapid, partenerul tău va crede că te grăbești și că întreg momentul a fost superficial.

7. Te uiți la televizor

Chiar dacă unii oameni simt nevoia să se relaxeze sau să se deconecteze uitându-se la televizor, este foarte posibil ca partenerul tău să se simtă lezat daca nu împărtășesc și ei aceste obiceiuri.

8. Începi să te plângi în legătură cu momentele intime din trecut

Nu există nimic altceva mai jenant decât acest lucru, mai ales având în vedere faptul că îți pot face partenerul să se simtă rușinat. Dacăați avut de a face cu o situație neplăcută, ar trebui să o discutați imediat, nu peste câteva săptămâni.

9. Începi să lucrezi

Acest lucru nu va face decât să îi arate partenerului că nu ai prețuit deloc momentul și că nu ai așteșptat decât a totul să se termine pentru a putea să te reîntorci la muncă.

10. Îți chemi copiii

Dacă le-ai dat de lucru copiilor sau i-ai trimis pe undeva pentru a te reconecta cu partenerul tău, nu-i chema înapoi imediat. Fiecare cuplu cu copii are nevoie de anumite momente intime în care să se bucure unul de celălalt.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus