Connect with us

7 lucruri pe care să nu le faci NICIODATĂ de faţă cu PARTENERUL tău

LIFESTYLE

7 lucruri pe care să nu le faci NICIODATĂ de faţă cu PARTENERUL tău

7 lucruri pe care să nu le faci NICIODATĂ de faţă cu PARTENERUL tău

Dacă vrei să ai o relaţie fericită, ar trebui să NU faci niciodată aceste lucruri de faţă cu partenerul tău!

Femeile pot fi extrem de dificile. Acestora le place să vorbească, să fie în centrul atenţiei şi să aibă parte de momente constante de răsfăţ din partea celor dragi. Cu toate acestea, bărbaţii reuşesc întotdeauna să treacă peste aceste mici defecte şi să le iubească. Însă există anumite lucruri care îl vor agasa şi enerva cu siguranţă pe bărbatul tău. Iată care sunt cele 7 lucruri pe care ar trebui să le eviţi întotdeauna atunci când eşti în preajma iubitului tău.

# 1 Nu îl întrerupe niciodată în timpul unei conversaţii

Întreruperea unei alte persoane în timp ce aceasta vorbeşte este dovada unei lipse de respect. Acest lucru îl va face pe iubitul tău să se simtă neapreciat şi inferior.

# 2 Păstrează intimitatea

Indiferent de cât de apropiată eşti de partenerul tău, există câteva lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată în faţa lui. Astfel, alege să păstrezi intimitatea legată de îngrijire personală şi nevoi fiziologice, chiar dacă iubitul tău nu va fi la fel de discret pe cât eşti tu.

# 3 Nu acorda atenţie foştilor iubiţi

Niciodată nu face greşala de a îţi urmări sau studia un fost prieten în faţa actualului tău iubit. Acest lucru îl va face să fie nesigur pe el şi pe relaţia voastră.

# 4 Nu te certa niciodată pe reţelele de socializare

Indiferent de cât de bine sau de rău merg lucrurile între tine şi partenerul tău, alege să păstrezi aceste lucruri private şi nu le expune în faţa tuturor pe reţelele de socializare.

# 5 Asumă-ţi perioada mai tristă a lunii

Fiecare femeie se confruntă cu acele 4-5 zile în care este mai tristă sau mai irascibilă, însă ar fi ideal să îţi asumi acest lucru şi să îi spui partenerului tău care este cauza stării tale ciudate de spirit, în loc să îl laşi pe acesta să încerce să ghicească.

# 6 Abţine-te de la a bârfi
Fiecare femeie îşi doreşte din când în când să audă o bârfă sau un zvon pe care să îl poată comenta, însă bărbaţii nu sunt la fel de pasionaţi de aceste lucruri, aşa că ar fi ideal să te fereşti de la a face acest gen de lucruri atunci când te afli lângă iubitul tău.

# 7 Nu te comporta ca un copil

Atunci când iubitul tău a decis că vrea să fiţi împreună, s-a gândit că va fi în relaţie cu o femeie, nu cu un copil. Chiar dacă simţi uneori nevoia să te răsfeţi, ar fi recomandat să nu acţionezi prea copilăros în momentele în care nu este cazul.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus