Connect with us

10 imagini care arată DIFERENȚELE majore dintre BĂRBAȚI și FEMEI

LIFESTYLE

10 imagini care arată DIFERENȚELE majore dintre BĂRBAȚI și FEMEI

10 imagini care arată DIFERENȚELE majore dintre BĂRBAȚI și FEMEI

Cu siguranță ai fost pus de multe ori în postura în care si văzut că bărbații și femeile abordează diferit lucrurile. Însă cine s-ar fi gândit că ei sunt chiar atât de diferiți?!

Chiar dacă suntem cu toţii oameni, trebuie să admitem că sunt momente în care bărbaţii şi femeile par a proveni din specii diferite.

De multe ori, modul în care bărbaţii şi femeile abordează anumite probleme şi tratează anumite situaţii este atât de diferit, încât nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva am trecut prin procese evolutive diferite.

Probabil fiecare dintre voi ştie câteva dintre lucrurile pe care le facem fundamental diferit, precum faptul că bărbaţii folosesc un singur produs pentru a-şi spăla şi părul şi corpul, în timp ce femeile folosesc cel puţin 5, bărbaţii folosesc acelaşi parfum zi de zi în timp ce femeile aleg un miros diferit de fiecare dată, pregătirea pentru ieşit în oraş a bărbaţilor durează între 5 şi 10 minute, în timp ce femeile trebuie să înceapă procesul de pregătire cu o zi înainte, etc.

Dacă eşti curios să vezi cum arată câteva dintre aceste diferenţe fantastice ilustrate în imagini, aruncă o privire mai jos!

1. Nimeni nu se poate pronun’a acum legat de productivitatea unui bărbat şi cea a unei femei, însă cu siguranţă biroul unui bărbat va fi întotdeauna mult mai dezorganizat decât cel al unei femei.

 

2. Într-un cuplu, toate lucrurile bune și rele ar trebui să se împartă la doi. Ei bine, acest lucru se aplică până la capitolul dormitului, unde este evident că femeia va fi cea care va beneficia de partea mai spațioasă a patului.

 

3. Indiferent de care este activitatea bărbaților și femeilor pe rețelele de socializare, fetele vor primi întotdeauna mult mai multă atenție decât băieții.

4. Nicio operă de artă nu a reușit să fie terminată într-o singură zi, iar orice femeie stilată se va privi pe sine însăși ca pe o operă de artă, astfel că își va acorda tot timpul necesar pregătirilor, pe când bărbați vor reuși să ajungă cu succes la un rezultat final în doar 10 minute.

5. Dacă există un avantaj clar al masuclinității, acesta ar fi faptul că bărbații nu se judecă între ei și își permit să aibă mult mai multă libertate.

6. Studiile au demonstrat faptul că femeile tind să se subestimeze, pe când bărbații au tendința de a se vedea de cel păuțin 2 oi mai atrăgători decât sunt.

7. Mersul la salon sau la frizerie este un lucru pe care femeile și bărbații îl percep în mod complet diferi. Astfel, dacă bărbații pot obține o schimbare evidentă cu o suma aproape infimă de bani, femeile pot cheltui de 10 ori mai mult, reușind să producă o schimbare pe care însă doar ele o văd.

8. Dacă există un sentiment pe care toate femele îș înțeleg, acela este faptul că niciodată nu au îndeajuns de multe haine, pe când bărbații se pot descurca multe zile la rând cu două tricouri și o pereche de pantaloni.

9. Studiile au arătat faptul că bărbații și femeile reacționează fundamental diferit în cazul unei despărțiri. Astfel, femeile tind să se consume mul mai mult imediat după despărțire, pe când bărbații încep să sufere mai târziu.

10. Deși în general femeile sunt cele care fac programul și stabilesc când și la ce oră trebuie să ajungă, tot ele sunt cele care nu reșesc să fie gata la timp.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus