Connect with us

10 temeri CIUDATE dar complet REALE ale tuturor FEMEILOR

LIFESTYLE

10 temeri CIUDATE dar complet REALE ale tuturor FEMEILOR

10 temeri CIUDATE dar complet REALE ale tuturor FEMEILOR

Nu există nicio femeie care să nu se teamă de aceste lucruri extrem de ciudate!

Aşa cum am mai vorbit de multe ori până acum, femeile sunt fiinţe minunate, care ne fac viaţa mai frumoasă. Cu toate acestea, de multe ori ele pot fi extrem de greu de înţeles, fie că vorbim aici despre pasiunile lor, modul în care îşi trăiesc viaţa sau lucrurle pe care le gândesc. Temerile femeilor se încadrează şi ele la acest capitol. Există câteva lucruri de care toate femeile se tem în mod nejustificat şi care le urmăresc constant peste tot. Iată care sunt acestea.

1. Fiecărei femei i-a fost cel puţin o dată frică de faptul că, atunci când se uită la un film sau un serial în timp ce este în cadă sau este dezbrăcată în pat, o persoană străină ar putea să o urmărească prin intermediul camerei web a laptopului.

2. Atunci când se spală pe mâini în băile publice şi mai există o persoană lângă ele, se vor teme ca nu cumva cealaltă persoană să creadă că nu ştiu cum să se spele pe mâini, aşa că vor acorda mai mult timp şi atenţie modului în care îşi curăță mâinile.

3. Nu există frică mai mare decât aceea de a te ridica de jos atunci când eşti la menstruație şi a afla că toate hainele tale sunt acum pătate.

4. Având în vedere faptul că sprâncenele au devenit extrem de importante în ultimile luni, nu ar trebui să ne uimească faptul că multe femei se tem de faptul că perosana de la cosmetică va greşi accidental şi le va smulge jumătate de sprânceană.

5. Fiecare femeie îşi doreşte să fie bună la pat, însă toate au temerea ascunsă că nu sunt deloc talentate în momentele intime, însă că nimeni nu a avut până acum curaj să le spună.

6. Orice femeie cunoaşte acele câteva secunde de teamă înainte şi după închiderea uşilor metroului, trenului, autobuzului, etc., în care există riscul ca hainele lor să fie prinse între uşi.

7. Atunci când o femeie vrea să folosească o toaletă publică şi nimereşte una care este murdară sau care miroase urât, va ieşi de acolo cât de repede va putea, de teama ca celelalte femei să nu creadă că ea este cea care a făcut mizeria.

8. Atunci când îşi fac o poză sexy sau uşor provocatoare, toate femeile se tem ca nu cumva să o trimită accidetnal tuturor persoanelor importante din agendă.

9. Atunci când s-au grăbit să îşi epileze picioarele, femeile se vor teme ca nu cumva să fi ratat câteva zone evidente care acum sunt vizibile tuturor celor din jur.

10. Atunci când sunt singure în cabina de probă şi probează un outfit strâmt, femeile se tem ca nu cumva să rămână blocate în haine şi să nu reuşească să le desfacă singure.

Citește și 5 lucruri pe care trebuie să le ÎNVEȚI după ce ai fost ÎNȘELATĂ! Multe femei SUFERĂ din cauza numărului 4!

Fiecare dintre noi a iubit pe cineva la un moment dat. Din păcate, de foarte multe ori ajungem în situaţia în care unul dintre cei pe care i-am iubit ne-a trădat încrederea şi ne-a înşelat.

În aceste momente, fiecare femeie suferă şi se învinovăţeşte pe ea însăşi, îşi pierde respectul de sine şi uită care este modul corect în care trebuie să se comporte în relaţie. Este foarte important să îţi aduci aminte că trebuie să îţi acorzi timp să suferi şi să treci prin toate etapele durerii înainte de a reuşi să te vindeci. Cu toate acestea, indiferent de cât de grave sunt lucrurile pe care partenerul tău ţi le-a făcut, de cât de lungă era relaţia voastră înainte ca acest lucru să se întâmple sau de cât de rănită eşti, există câteva lucruri pe care trebuie să le ţii minte întotdeauna, indiferent de context!

1. Faptul că te-a înşelat nu are nimic de a face cu tine

Decizia de a înşela aparţine în mod exclusiv partenerului tău. Indiferent de cât de mari sunt tentaţiile externe, cel care decide dacă îşi doreşte sau nu să însele este iubitul tău. Multe femei au tendinţa de a uita acest lucru şi de a se gândi la faptul că au fost înşelate din cauza aspectului fizic, al stării sociale sau al personalităţii. Înşelatul este un lucru care se va petrece indiferent de toate aceste lucruri, atunci când partenerul tău nu te respectă.

După ce sunt înşelate, multe femei nu reuşesc să se mai uite la parteerul lor întrucât a-l vedea pe el le face automat să se gândească la cealaltă femeie şi să se compare cu ea, însă acest lucru este extrem de greşit. Indiferent de cine eşti sau ce faci, o persoană te va înşela din cauza propriei sale nesiguranţe, aşa că nu ar trebui să mai dai vină pe rtine.

2. Nu există absolut nicio scuză pentru ca un om să te însele

Pe lângă faptul că suntem obişnuiţi să dăm vina pe noi înşine, avem tendinţa de a pleca urechea la toate scuzele pe care le auzim precum am fost beat, nu ştiu ce s-a întâmplat, mi-a părut rău, noi eram certaţi, etc. Unul dintre cele mai greşite lucruri pe care le poţi face este să ierţi imediat o astfel de persoană şi de a-i permite să se întoarcă în viaţa ta considerând că aceste scuze merită cu adevărat a fi luate în calcul. Indiferent de cât de mult îl iubeşti sau de cât de veridice ar părea scuzele sale, nu uita faptul că el este singurul care a decis să uite de tine şi să te însele.

3. Nu-l ierta rapid, însă nu te despărţi de el imediat

Există anumite situaţii, rare ce-i drept, în care partenerul care a înşelat regretă cu adevărat modul în care s-a comportat şi faptul că a făcut-o. Bineînţeles, regretul trebuie să fie unul veridic, fiecare dintre noi tinde să spună că regretă şi că îi pare rău imediat după ce a făcut o greşeală şi riscă să piardă un lucru important pentru el. Acordă-ţi o perioadă de timp în care să încerci să îţi ierţi partenerul dacă acesta merită şi să îţi dai seama dacă mai ai şanse să trei peste greşelile partenerului, pentru că există femei care nu îşi pot scoate niciodată acest lucru din minte.

4. Iartă, dar nu uita

Dacă ai decis să îţi ierţi partenerul, trebuie să înţelegi că acest lucru nu te face slab, ci te face o persoană mai bună şi mai empatică, care este dispusă să acorde o a doua şansă. Cu toate acestea, nu strică să fii prevăzătoare şi să priveşti lucrurile pe care ţi le spune partenerul cu o atitudine puţin sceptică. Există foarte multe şanse ca, un om care a greşit o dată, să repete acea greşeală fie gândindu-se că nu va fi prins, fie că va fi iertat din nou.

5. Iubeşte-te pe tine însăţi

Atunci când pierzi o persoană care îţi este dragă, poţi ajunge să simţi că pierzi o parte din tine şi tinzi să te gândeşti fie că nu îţi vei reveni niciodată, fie că nu meriţi să fii iubită mai mult sau mai bine de altă persoană. Activităţile tale se schimbă, ești nevoită să înveţi din nou cum să îţi trăieşti viaţa fără o jumătate, aşa că este nevoie să îţi acorzi atenţie şi să te iubești pe tine îndeajuns de mult încât să înveţi că meriţi tot ce este mai bun şi că vei fi fericită.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus