Connect with us

10 PIESE vestimentare care AVANTAJEAZĂ orice FEMEIE

FASHION & BEAUTY

10 PIESE vestimentare care AVANTAJEAZĂ orice FEMEIE

10 PIESE vestimentare care AVANTAJEAZĂ orice FEMEIE

Ai vrea să ai în garderobă doar piese pe care să le poți purta în fiecare zi, fără să te gândești dacă îți vor mai veni sau nu bine? Iată care sunt obiectele pe care ar trebui să le deții.

Femeile nu ar trebui să îşi elimine obiecte din garderobă sau să se restricţioneze din cauza unor măsuri. Înţelegem întrebările constante Ce o să port astăzi? sau Ce mi
se potriveşte?, aşa că ne-am decis să vă venim în ajutor şi să enumerăm câteva elemente care vă vor pune în valoare indiferent de silueta pe care o aveţi.

1. O fustă creion

Fusta creion va ajuta la armonizarea siluetei oricărei femei. Aceasta creează proporţii favorabile oricui, aşa că te va pune şi pe tine în valoare. Ea poate fi asortată atât cu piese elegante, precum pantofi cu toc sau sandale, cât şi adidaşi sau balerini. În funcţie de silueta ta, ar trebui să optezi pentru un material mai subţire sau unul mai gros. O astfel de piesă te va face să pari mult mai înaltă şi mai subţire. Ar fi de preferat să nu alegi fuste cu imprimeuri, clasica fustă creion neagră te va face să arăţi minunat.

2. O bluză mai scurtă

În cazul în care această piesă este aleasă în mod corect, ea te va pune în valoare foarte bine! O astfel de bluză nu trebuie să fie exagert de scurtă, ea trebuie doar să atragă atenţia asupra taliei, care este zona cea mai îngustă a corpului tău, lucru care te va face să pari mai armonioasă şi mai bine proporţionată.

Combinaţia bluză mai scurtă şi pantaloni sau fustă cu talie înaltă îţi va face picioarele să arate mai lungi, iar tu vei părea mai înaltă.

3. O geacă de piele

Geaca de piele este o piesă cheie a garderobei oricărei femei. Aceasta poate adăuga un aer rock sau casual unei ţinute şi te va face să arăţi minunat, chiar dacă probabil nu ai depus atât de mult efort pentru a te îmbrăca. O astfel de geacă nu trebuie să fie prea lungă, ar fi ideal ca aceasta să se termine puţin mai jos de talie.

4. O rochie lungă şi mulată

Deşi acest lucru poate părea greu de crezut, o astfel de rochie mulată va avantaja pe toată lumea. Bineînţeles că materialul din care rochia este confecţionată este foarte important, dacă eşti mai subţire, atunci îţi permiţi să porţi orice fel de rochie însă, dacă eşti mai corpolentă, îţi recomandăm să alegi materiale mai groase şi mai rigide. Dacă vrei să dai iluzia de volum şi de siluetă clepsidră, poţi opta pentru o astfel de rochie ale cărei laterale sunt într-o culoare contrastantă

5. Jeanşi largi

Jeanşii lejeri te vor face să arăţi minunat atunci când i-ai ales corect şi i-ai combinat cu piesele potrivite. Ei pot fi purtaţi cu uşurinţă în ţinute de zi, asortaţi cu tricouri clasice negre sau albe şi o jachetă pe deasupra, sau pot fi integraţi într-o ţinută de seară.

6. O cămaşă albă

Cămaşa albă nu ar trebui să lipsească din dulapul nostru. Aceasta este extrem de uşor de asortat şi poate complimenta pe oricine, indiferent de constituţia sa. O poţi purta atât ziua, cât şi seara şi o poţi folosi în numeroase combinaţii. Ai mare grijă atunci când alegi cămaşa pe care o cumperi. Materialul acesteia trebuie să fie de bună calitate iar piesa trebuie să îţi vină impecabil!

7. Pantofi cu vârf ascuţit

Acest gen de pantofi te vor ajuta să dai impresia de picioare mai lungi, îţi vor îmbunătăţi postura şi te vor face să emani încredere. Cu cât botul pantofului este mai decoltat, cu atât vei da mai mult impresia de lungime. Ai însă grijă ca botul acestora să nu fie prea lung, întrucât acest lucru va da senzaţia de tălpi mult prea lungi şi îţi vei strica proporţiile.

8. O rochie cu croială dreaptă

O rochie cu croială dreaptă te va ajuta să îţi maschezi zonele cu probleme şi îţi va pune în valoare feminitatea. Rochiile drepte sunt frumoase prin simplitatea lor, aşa că încearcă să stai departe de cele care sunt mult prea largi sau au surplus de material. O rochie dreaptă trebuie să fie exact pe măsura ta pentru a te pune în valoare.

9. Un sacou clasic

Sacoul este un element clasic şi o astfel de piesă neagră şi dreaptă te va face să arăţi întotdeauna minunat! Alege să îl combini cu rochii din materiale fluide sau cu tricouri colorate şi vei obţine un contrast extrem de interesant.

10. Pantaloni clasici

Această piesă vestimentară este esenţială pentru garderoba oricărei femei. Deşi croiala pantalonilor ar trebui să fie una dreaptă în toate cazurile, poţi opta pentru un model cu talie înaltă, astfel că vei părea şi tu la rândul tău mai înaltă şi îţi vei ascunde zona abdomenului, în cazul în care nu eşti mulţumită de ea.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus