Connect with us

6 lucruri pe care BĂRBAȚII nu vor să le spună IUBITEI lor NICIODATĂ

LIFESTYLE

6 lucruri pe care BĂRBAȚII nu vor să le spună IUBITEI lor NICIODATĂ

6 lucruri pe care BĂRBAȚII nu vor să le spună IUBITEI lor NICIODATĂ

Sunt câteva lucruri pe care niciun bărbat nu va vrea să le discute vreodată cu partenera sa. Iată care sunt acestea și motivele pentru care nu vrea să ți le spună!

O relaţie de cuplu solidă se bazează pe încredere şi comunicare, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să îi spunem partenerului nostru toate lucrurile pe care le facem, gândim sau simţim. Astfel, faptul că păstrăm anumite lucruri pentru noi sau că nu ne exprimăm întotdeauna în perfectă concordanţă cu modul în care lucrurile se desfăşoară în capul nostru nu ar trebui să însemne că avem intenţii rele sau că ar trebui să fim blamaţi.

Aşa cum femeile nu vor vrea să le împărtăşească bărbaţilor lor durata exactă de timp pe care o petrec în faţa oglinzii înainte de o întâlnire sau dacă au mai ieşit într-un anumit restaurant şi cu un fost prieten, la fel şi bărbaţii se confruntă uneori cu lucruri pe care nu vor vrea niciodată să le discute de bună voie cu prietenele lor. Iată care sunt lucrurile despre care bărbaţii nu vor sau nu pot să vorbească deschis de faţă cu prietenele lor.

# 1 Numărul partenerelor pe care le-au avut în trecut

Indiferent de faptul că vorbim de un număr foarte mare sau foarte mic de foste partenere, tot ce se poate ca bărbaţii să nu se simtă comod să le vorbească actualei iubite despre acest lucru. Fie sunt dezamăgiţi de alegerile lor, fie nu vor să o facă pe aceasta să se simtă ciudat sau se tem de a nu fi judecaţi. Astfel, nu ar trebui niciodată să constrângi un bărbat să îţi vorbească despre fostele sale partenere întrucât acest lucru îl va face să se simtă incomod.

# 2 Discuţii despre foste iubite

Nu doar că bărbaţii se vor feri pe cât posibil să îşi aducă în discuţie vreodată fostele iubite, însă vor spera ca nici prietena lor să nu facă referire vreodată la vreo fostă. Bărbaţii privesc acest context ca pe un semnal de alarmă şi se tem că orice menţiune a unei foste iubite poate degenera rapid într-o ceartă. Astfel, dacă nu îţi vorbeşte deschis despre fosta lui iubită nu înseamnă că îţi ascunde ceva, ci că acele lucruri pur şi simplu nu mai au importanță pentru el şi cel mai probabil nu ar trebui să aibă nici pentru tine.

# 3 Conversațiile legate de părinţi

După ce o fată şi-a prezentat iubitul familiei, pe lângă părerea acestora despre el, ea va dori să afle şi ce impresie au lăsat părinţii săi asupra băiatului. Cu toate acestea, este foarte posibil ca el să nu se simtă extrem de confortabil vorbind despre acest lucru. Astfel, nu ar trebui să insişti cu întrebări pentru a afla ce părere i-au lăsat mama şi tatăl tău. Atunci când el se va simţi pregătit să îţi spună, o va face, iar dacă nu îţi spune nimic, înseamnă că cel mai probabil nu este vorba despre nimic ce ar trebui să ştii.

# 4 Greutatea partenerei

Femeile tind să se atace rapid şi să dramatizeze foarte mult atunci când vine vorba despre aspectul lor fizic şi mai ales despre greutatea pe care o au. Astfel, bărbaţii se vor feri pe cât posibil să aducă în discuţie greutatea ta sau modul în care arăţi ori schimbările corporale pe care le-ai suferit. Dacă acesta stă în continuare lângă tine, înseamnă că se simte atras de tine şi că te place aşa cum eşti, însă nu ar trebui să insişti niciodată să îţi răspundă la întrebări legate de aspectul tău fizic.

# 5 Adevăratele lor hobby-uri

Chiar dacă iubitul tău nu face nimic mai mult decât a juca fotbal sau cărţi împreună cu prietenii lui, cel mai probabil nu se va simţi foarte bine să vorbească despre aceste lucruri cu tine! Bărbaţii preferă să păstreze doar pentru ei lucrurile care îi fac să se destindă, întrucât se tem că, dacă le vor împărtăşi cu ceilalţi, acestea îşi vor pierde însemnătatea.

# 6 Costul hobby-urlor lor

Dacă anterior am vorbit despre cum este posibil ca bărbaţii să nu se simtă comod spunându-ţi care sunt activitățile lor preferate, ar trebui să luăm în calcul şi posibilitatea în care tu ştii deja care sunt lucrurile pe care le face. Ei bine, în cazul acesta ar trebui să te abţii de la a-l întreba cât cheltuieşte în realizarea acestor lucruri întrucât acest gen de întrebări îl vor face să se simtă judecat şi stingherit.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus