Connect with us

Cum ar arăta VISELE dacă ar deveni REALITATE! Imaginea 7 este INCREDIBILĂ!

LIFESTYLE

Cum ar arăta VISELE dacă ar deveni REALITATE! Imaginea 7 este INCREDIBILĂ!

Cum ar arăta VISELE dacă ar deveni REALITATE! Imaginea 7 este INCREDIBILĂ!

Nimeni nu ştie de unde vin visele sau ce semnifică, însă aceste imagini sunt cu siguranţă rupte din cele mai ciudate şi interesante vise.

Nu există nicio persoană care să nu fi visat ceva cel puţin o dată şi să nu se întrebe oare ce înseamnă acel vis şi de unde vine. S-a aflat că visul este o manifestare a imaginaţiei involuntare, având astfel un conţinut generat inconştient, conţinând serii de imagini, senzaţii sau emoţii.

În aceste momente, imaginaţia şi memoria sunt alterate, astfel că sunt foarte dese cazurile în care oamenii nu reuşesc să îşi aducă aminte care sunt lucrurile pe care le-au visat. De asemenea, persoana care visează nu ştie că visează, astfel că toate întâmplările sunt percepute ca având loc într-o realitate veritabilă. S-a dedus faptul că un om îşi petrece în medie 6 ani din viaţă visând, acest lucru convertindu-se în două ore de somn pe noapte.

Cu toate acestea, încă nu s-a aflat care este zona creierului care generează visele şi din ce cauză apar acestea. Astfel însă, misterul care înconjoară visele este amplificat, făcându-ne să fim cu atât mai interesaţi de acestea şi de lucrurile pe care le visăm. În vis suntem complet liberi, astfel că reuşim să fim martorii unor imagini şi momente despre care nu ne-am fi gândit niciodată că pot exista. Mulţi artişti susţin că îşi trag inspiraţia din vise şi că prin intermediul acestora reuşesc să conceapă imagini şi sunete care altfel nu ar putea fi gândite de fiinţa umană.

Artistul vizual Istanbul Hüseyin Sahin şi-a propus să aducă visele oamenilor la realitate, realizând imagini care combină realitatea cu ficţiunea. Astfel, el foloseşte suprapuneri de imagini pentru a da naştere unor noi peisaje pe care nu le-am putea observa niciodată cu ochiul liber.

 

Deşi suprapunerea fotografiilor nu este o tehnică nouă, modul în care artistul o foloseşte este unul unic. El îşi propune să le transmită celor care îi privesc fotografiile emoţii pe care acesta nu le-ar fi putut percepe în niciun alt fel, alegând să asocieze imagini, personaje şi peisaje care, în mod normal, nu ar avea nicio legătură unele cu celelalte.

Sahin şi-a câştigat faima în principal prin intermediul reţelelor de socializare, având peste 500 de mii de urmăritori pe Instagram. Pe lângă ilustraţiile normale pe care le concepe, în ultima vreme artistul se concentrează pe arta de a transmite mesaje prin intermediul imaginilor, încercând să îi facă pe oameni să înţeleagă importantă lucrurilor care se întâmplă în lume, precum războaiele care se desfăşoară momentan.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus