Connect with us

10 TRUCURI pentru o casă mai ELEGANTĂ şi mai SPAŢIOASĂ

LIFESTYLE

10 TRUCURI pentru o casă mai ELEGANTĂ şi mai SPAŢIOASĂ

10 TRUCURI pentru o casă mai ELEGANTĂ şi mai SPAŢIOASĂ

Fiecare dintre noi îşi doreşte să locuiască într+o casă SUPERBĂ! Aplică aceste 10 trucuri şi te vei bucura mereu să ajungi acasă!

Este normal ca fiecare dintre noi să îşi dorească să trăiască într-o casă care este desprinsă din poveşti, însă mulţi oameni au senzaţia că acest lucru necesită extrem de mult timp, efort şi bani. Cu toate acestea, nu este greu să fii mândru de casa ta. Nu ai nevoie decât să renunţi la câteva greşeli minore pe care le făceai şi să înveţi să îţi organizezi mobilierul astfel încât acesta să pună mai bine în valoare spaţiul interior. Iată care sunt cele mai simple, ieftine şi eficiente schimbări pe care le poţi face pentru a avea o casă de invidiat.

#1 Dă senzaţia de tavan mai înalt

Dacă eşti dispus să zugrăveşti sau să adaugi puţină culoare camerelor tale şi vrei să dai iluzia de spaţiu mai larg, ar trebui să optezi pentru a-ţi vopsi pereţii în două culori, una la baza şi altă în partea superioară.

#2 Foloseşte oglinzi

Oglinzile dau senzaţia de spaţiu mai mare, mai larg. Dacă vei monta oglinzi pe uşile dulapurilor sau pe pereţi vei da senzaţia vizuală de camere mai lungi.

#3 Apelează la idei de depozitare

Una dintre cele mai mari probleme pe care le întâmpină oamenii atunci când îşi decorează casa este aceea a depozitării tuturor obietelor mici. Acestea pot da senzaţia de aglomerare sau îngrămădire, astfel că ar fi ideal să foloseşti tot felul de recipiente de depozitare precum cutiile sau borcanele pentru toate aceste lucruri.

#4 Ascunde prizele şi întrerupătoarele

Ca în orice altă situaţie, detaliile fac diferenţa. Deşi acest lucru ar putea părea paradoxal, întrerupătoarele şi prizele atrag foarte mult atenţia privitorului. Astfel, ar trebui să optezi pentru nişte încastrări ale acestora care să se potrivească cu aspectul camerei tale.

#5 Foloseşte sertarele

Aşa cum am recomandat anterior recipientele de depozitare, sertarele sunt de asemenea o modalitate foarte bună de a-ţi face casa să pară mai organizată şi mai curată, reuşind să îţi păstrezi toate lucrurile la locul lor.

#6 Foloseşte imprimeuri

Imprimeurile nu sunt importante doar atunci când ne referim la haine. Astfel, poţi jongla cu imprimeurile şi în ceea ce priveşte design-ul interior. De exemplu, dacă vei alege perdele cu imprieuri colorate vei da un aer mult mai relaxat camerei tale.

#7 Alege mobilă transparentă

Dacă eşti în faza în care îţi doreşti să mobilezi o cameră nu foarte mare şi vrei să creezi senzaţia de spaţiu, poţi opta pentru a alege mobilă transparentă. Aceasta te va ajuta ca privirea celorlalţi să circule de jur împrejurul camerei, fără să se oprească asupra niciunui lucru.

#8 Schimbă amplasamentul perdelelor

Nu doar modelul şi imprimeul perdelelor sunt importante. Şi locul în care le amplasezi este extrem de important. Astfel, cu cât acestea vor fi agăţate mai aproape de tavan, cu atât vor da camerei un aspect mai înalt.

#9 Nu neglija baia

Modul în care baia ta arată este de asemenea unul foarte important. Aplică acelaşi truc referitor la draperiile de cameră şi în cazul băii şi optează pentu o perdea de duş care să plece de sus şi să se oprească pe podea. În acest fel, baia ta va părea mai înaltă şi mai spaţioasă.

#10 Alege mobilă într-o culoare deschisă

Deşi mobila în nuanţe deschise este mai greu de întreţinut, aceasta va da impresia de spaţii mai largi, mai ales atunci când şi pereţii sunt într-o nuanţă apropiată.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus