Connect with us

Cum arată PERSONAJELE din filmele de GROAZĂ în viața reală

LIFESTYLE

Cum arată PERSONAJELE din filmele de GROAZĂ în viața reală

Cum arată PERSONAJELE din filmele de GROAZĂ în viața reală

Nu te-ai fi gândit niciodată că așa arată personajele din spatele celor care ți-au dat coșmaruri! Vei fi șocat de aceste transformări incredibile!

Atunci când o persoană joacă rolul unui personaj negativ într-un film horror, aspectul său fizic real este modificat atât de mult încât nu mai rămâne nicio urmă din modul în care acesta arată în realitate. Indiferent că vorbim despre tehnici de machiaj, proteze sau lucrări pe calculator, aceste transformări sunt cu adevărat incredibile şi înfricoşătoare.

Cu toate acestea, există numeroase situaţii în care unul dintre actorii care a jucat un astfel de rol şi a trecut printr-o astfel de transformare pentru un anumit film ajunge să fie urmărit mulţi ani după de imaginea acestuia.
Iată care sunt cele mai dramatice diferenţe între modul în care un actor arată în viaţa de zi cu zi şi modul în care a fost deghizat într-un film.

 

Samara a provocat haos şi a adus teroare publicului atunci când a apărut în filmul „The Ring“, în anul 2002.

În film, oricine viziona o casetă video cu Samara urma să primească un telefon prin care era anunţat că mai are doar 7 zile de trăit. După acest moment, persoana urma să fie vizitată de Samara, ajungând să îşi piardă viaţa.

În viaţa reală, Daveigh Chase, actriţa care a jucat rolul Samarei este o femeie absolut superbă. Daveigh, în vârstă de 26 de ani a apărut în filme precum „Donnie Darko“ sau „Lilo & Stitch“, însă este cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Rhonda din serialul HBO, „Big Love“.

Personajul Jason Voorhees a fost văzut foarte puţin în timpul primului film „Vineri 13“, în anul 1980.

Actorul care a jucat acest rol avea doar 15 ani atunci când s-a decis că vrea să joace acest personaj ce ulterior a devenit iconic.

Ari Lehman a fost primul Jason Voorhees şi a fost aprobat de regizori imediat după casting.

Actorul are acum 51 de ani, şi este deasemenea cântăreţ şi compozitor şi declară că rolul pe care l-a avut cu peste 30 de ani în urmă şi-a pus amprenta asupra lui.

Freddy Krueger este probabil unul dintre personajele cele mai prezente în coşmarurile oamenilor după apariţia în filmul “A Nightmare on Elm Street”.

Personajul lui întunecat, umorul grotesc şi setea de sânge au creat numeroase momente de teroare pe parcursul filmului, completând perfect înfăţişarea sa extrem de ciudată, accesorizată cu mănuşile cu gheare ascuţite.

Rolul lui Freddy îl urmăreşte şi astăzi pe Robert Englund, actorul care a jucat acest personaj şi care declară că nu a reuşit niciodată să se rupă în întregime de acesta.

El a rămas activ în producţii cinematografice şi de televiziune, având la un moment dat chiar propriul său serial.

Demonul Nun Valak a adus frică în inima multor spectatori atunci când au urmărit filmul „The Conjuring 2“.

În film, investigatorii paranormali Ed şi Lorraine Warren călătoresc în nordul Londrei, pentru a ajuta o fată care prezintă semne de posesie demonică. Aceştia ajung în cele din urmă să devină ţintele demonului rău intenţionat Valak.

În viaţa reală, Bonnie Aarons, actriţa care a întruchipat demonul are un aspect fizic extrem de plăcut care a ajutat-o să prindă câteva roluri foarte interesante.

Desigur, persoanele care s-au ocupat de imaginea personajului au muncit foarte mult pentru ca Bonnie să capete acest aspect înfricoşător, însă fanii filmului susţin că ea este cea care a dat farmec personajului.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus