Connect with us

Ce spune modul în care ÎMBRĂȚIȘEZI despre tine. Află dacă cineva te VREA, după modul în care te ține în BRAȚE

LIFESTYLE

Ce spune modul în care ÎMBRĂȚIȘEZI despre tine. Află dacă cineva te VREA, după modul în care te ține în BRAȚE

Ce spune modul în care ÎMBRĂȚIȘEZI despre tine. Află dacă cineva te VREA, după modul în care te ține în BRAȚE

Nu te-ai fi gândit niciodată că modul în care o persoană te ia în brațe poate spune atât de multe despre el și despre lucrurile pe care le vrea de la tine. Află ce înseamnă fiecare tip de îmbrățișare!

 

Cu toţii avem nevoie de contact fizic cu cei dragi. Felul în care îmbrăţişezi oamenii spune ceva despre tine şi relaţia pe care o ai cu aceştia. Poate că unora li se pare că e un gest banal, însă modalitatea prin care alegi să îmbrăţişezi pe cineva poate transmite foarte multe lucuri. Iată care sunt principalele 10 tipuri de îmbrățișări și ceea ce înseamnă acestea!

1.Dacă mângâi spatele persoanei pe care o îmbrățișezi înseamnă că vrei să-l linişteşti

Dacă faci acest gest, înseamnă că vrei să îi transmiți persoanei cu care ești că totul va fi bine. Eşti dispus să vorbeşti despre problemele sale şi să-l asculţi atunci când el de deschide în fața ta.

2. Dacă te uiți direct la partener atunci când îl îmbrățișezi, vrei să formezi o legătură sinceră cu acesta

Dacă te uiţi la partener în timp ce-l îmbrăţişezi, stabileşti o legătură cu sufletul lui. Ochii sunt poarta către suflet așa că, a crea contact vizual nu va face decât să vă apropie și mai tare.

3. Dacă îți pui  braţul pe umărul cuiva, înseamnă că îl consideri prieten

Acest gest înseamnă că ai încredere în celălalt. Nu-ţi îmbrăţişezi aşa numai iubitul, ci şi prietenii în care ai încredere şi pe care te poţi baza.

4. Dacă baţi pe cineva pe spate în timp ce-l îmbrăţişezi înseamnă că îl privești ca pe un prieten

Dacă îmbrăţişezi pe cineva aşa, înseamnă că simți senzația de camaraderie față de acesta. Nu vrei intimitate cu această persoană, ci doar să îl păstrezi în postura de prieten.

5. Dacă îți înfăşori mâinile în jurul taliei cuiva, înseamnă că ești atașat de această persoană

Dacă îmbrăţişezi pe cineva pe la spate înfășurându-ți mâinile în jurul taliei acestuia, vrei să fii protector cu acea persoană. Ştii că îi poţi oferi securitate şi confort acelei persoane oricând.

6. Dacă-ţi pui mâna în buzunarul partenerului, înseamnă că te simți complet în siguranță cu el

Dacă faci acest lucru înseamnă că eşti destul de relaxată şi că te simţi îndeajuns de confortabil cu el astfel încât să îți permiți să faci astfel de gesturi familiale.

7. Dacă dansezi sau te miști în același timp în care vă și îmbrățisați, înseamnă că țineți foarte mult unul la celalalt.

Dacă va îmbrăţişaţi şi va mişcaţi în acelaşi timp, chiar sunteţi îndrăgostiţi unul de altul și simțiți nevoia de a fi aproape fizic de cealaltă persoană.

8. Îmbrăţişarea strânsă și prelungită dictează faptul că nu vreţi să va despărţiţi

O astfel de îmbrăţişare spune că îl iubeşti mult pe cel de lângă tine și că ideea că el ar putea pleca de lângă tine te îngrijorează.

9. Îmbrăţişarea în care păstrezi distanţa arată că nu te simţi confortabil în apropierea fizică a acelei persoane

Dacă îmbrățișezi pe cineva și îți păstrezi jumătatea de jos a corpului la distanță, sugerează faptul că nu te simți comod de față cu acea persoană sau că nu ești de acord cu ea într-o anumita privință.

10. Îmbrățișarea cu picioarele desfacute

Dacă stai jos și prinzi în brațe o altă persoană în timp ce îți desfaci și picioarele, înseamnă că, între tine și cealaltă persoană există foarte multă atracție fizică.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus