Connect with us

14 imagini AMUZANTE în care se vor regăsi toate CUPLURILE! Toate IUBITELE sunt ca cea din imaginea 8!

LIFESTYLE

14 imagini AMUZANTE în care se vor regăsi toate CUPLURILE! Toate IUBITELE sunt ca cea din imaginea 8!

14 imagini AMUZANTE în care se vor regăsi toate CUPLURILE! Toate IUBITELE sunt ca cea din imaginea 8!

Orice om care a avut vreodată o relație se va regăsi în aceste imagini! Cu siguranță vei râde și te vei gândi la partenerul tău uitându-te la ele!

Orice om care a fost la un moment dat într-o relație înțelege care este diferența dintre a fi singur și a fi cu altcineva. Atunci când investești timp și sentimente într-o relație, partenerul tău devine o parte din tine, un membru al familiei tale.

Pentru o relație fericită, e necesar să respecți două reguli de bază. E important să le cunoști, fiindcă despărțirile nu presupun numai timp pierdut, ci și lecții de viață neînvățate. Ar trebui să știi care sunt cauzele eșecurilor anterioare înainte de a intra într-o nouă relație.

1.

#2

Prima regulă. Comportați-vă cât mai simplu și mai natural unul cu altul, vorbiți despre tot ce vă trece prin cap. Nu ține cu tot dinadinsul să ai un partener orgolios sau greu de cucerit, fiindcă o astfel de relație va avea multe probleme. Lucrurile simple sunt cele mai bune, relațiile armonioase sunt cele în care totul este firesc. Să nu cazi în plasa relațiilor complicate.

#3

A doua regulă. Relația trebuie să aducă bucurie în viața voastră. Dacă aceasta încetează să mai existe, legătura se va stinge și ea, iar la final vor fi numai învinuiri reciproce și vorbe goale.

 Fiecare dintre noi are anumite defecte sau anumite momente în care devine greu de suportat, iar câteva dintre momentele amuzante par să fie comune mai multor relații.

#4

Aceste ilustrează amuzante arată momentele interesante sau simpatice pe care le trăiești alături de o femeie într-o relație. Cu siguranță orice bărbat care a petrecut mai mult de câteva luni alături de o femeie pentru care are sentimente profunde va râde uitându-se la aceste imagini pentru că, așa cum știm deja, femeile au talentul de a f foarte ciudate și simpatice în același timp uneori!

#5

Aruncă o privire peste ele și spune-ne care este cea în care te reăsești sau care sunt momentele amuzante pe care le-ai trăit alături de partenerul sau partenera ta.

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

 

Citește și 7 GREȘELI ale tale care îl vor face pe PARTENERUL tău să te PĂRĂSEASCĂ

 

Dacă ai avut vreodată inima frântă, trebuie să știi că fiecare despărțire se întâmplă din motive diferite. Totuși, mulți băieți oferă aceleași justificări în cazul unei despărțiri. Nu întotdeauna e vina lor – iată câteva obiceiuri de-ale femeilor care îi îndepărtează pe bărbați:

1. Femeile nu ascultă

Atunci când un bărbat spune ceva, lasă-l să vorbească. Ascultă ce are de zis. Ei nu au întotdeauna dreptate, dar avem cu toții păreri, și e supărător atunci când cineva ne face să credem că opiniile noastre nu contează. Cine ar vrea să fie cu o astfel de persoană?

2. Femeile își ascultă prietenele prea mult

Femeile au nevoie să aibă prietene, asta e clar, dar atunci când le lași pe fiecare în parte (chiar și pe cele de care bărbații fug sau care nu au avut niciodată pe cineva) să-și dea cu părerea despre relația ta, cauți problemele cu lumânarea. Nu zice nimeni să nu vorbești cu fetele, dar ai grijă ce pui în practică din tot ce discutați.

3. Femeile cred că relația e o chestiune de familie

Atunci când ești într-o relație, nu înseamnă că cineva te-a răpit, dar dacă povestești mamei și surorilor tale despre orice ceartă și neînțelegere, atunci e perfect normal ca ele să nu fie prea încântate de partenerul tău foarte tare. Dacă ai acest obicei, să nu te plângi că el nu vrea să stea în preajma familiei tale.

4. Relație sau supraveghere?

Femeile se așteaptă să știe în fiecare moment unde sunt partenerii lor sau cu cine. Într-o relație ar trebui să existe mai multă încredere. Dacă un bărbat simte că nu ai încredere în el și nu a făcut nimic pentru a merita un interogatoriu, nu te aștepta să-l ai prin preajmă pentru prea mult timp, mai ales dacă ești foarte nesigură.

5. Independența e grozavă, până la un punct

Bărbații nu vor să creadă că sunt într-o relație numai pentru relații intime(da, probabil că nu te-ai fi așteptat la asta). Dacă îi tot spui partenerului tău că poți face orice singură și că nu ai nevoie de el, nu e în regulă. Bărbații trebuie să-și hrănească și ei orgoliul cumva și să te ajute.

6. Nici dependența nu e un lucru prea bun

Poate pare că acest lucru se bate cap în cap cu rândurile de mai sus, dar să știi că în toate trebuie să existe un echilibru. Bărbații își doresc o femeie matură care poate avea grijă de viața ei, dar care le arată că există un loc și un rost și pentru ei. Nu vor femei care să se poarte ca niște copii mici de care ei trebuie să aibă grijă.

7. Nu au nimic drăguț de spus, niciodată

Da, bărbații greșesc din când în când (sau foarte des), dar asta nu înseamnă că nu au nevoie de sprijin. Partenerul tău chiar nu face nimic corect niciodată? Nimănui nu-i place să fie criticat tot timpul, așa că las-o mai moale cu certurile dacă nu vrei să îl îndepărtezi.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus