Connect with us

13 IMAGINI care arată că MAMELE sunt EXCEPȚIONALE și că fiecare dintre ele este o EROINĂ

LIFESTYLE

13 IMAGINI care arată că MAMELE sunt EXCEPȚIONALE și că fiecare dintre ele este o EROINĂ

13 IMAGINI care arată că MAMELE sunt EXCEPȚIONALE și că fiecare dintre ele este o EROINĂ

Mamele sunt cu adevărat INCREDIBILE! Află povestea acestor mame eroine prin intermediul fotografiilor și vei fi impresionat!

Un fotograf pe nume Natalie McCain din Florida s-a decis să spulbere toate tabuurile care înconjoară subiectul alăptării şi şi-a petrecut ultimii ani de viaţă vorbind cu cât mai multe mame care sunt adepte ale alăptării prelungite.
Alăptarea prelungită se consideră că survine în cazul mamelor care îşi alăptează copiii după vârsta de un an, aceasta fiind în multe ţări considerată vârstă limită până la care mamele îşi pot alăpta copiii.

Femeilor li se spune adesea să se ascundă de ochii lumii atunci când îşi alăptează copiii şi societatea nu priveşte această activitate ca pe una absolut normală.

Astfel, fotograful Natalie McCain s-a decis să realizeze nişte fotografii prin care să spulbere toate miturile legate de alăptare şi să le ajute pe femei să se simtă mai în largul lor atunci când își alăptează copiii.

Multe femei practică “alăptarea prelungită” pentru a ajuta la normalizarea viziunii societăţii asupra acestui proces şi a alăptării normale.

Multe femei i-au spus că au fost puse în situaţii în care li s-a zis că ar trebui să le fie ruşine pentru faptul că îşi alăptează copii mai mari.

Fotograful chiar a simţit că multe dintre femei nu erau dispuse să vorbească despre practicile lor din cauza temerii că vor fi judecate de ceilalţi.

Cu toate acestea, aceste mame s-au decis să dea un exemplu pentru celelalte femei şi să reprezinte o sursă de inspiraţie pentru acestea. Unele mame chiar au continuat să alăpteze în perioada în care erau însărcinate cu cel de-al doilea copil.

Din punct de vedere obiectiv, toate mamele, indiferent că practică alăptarea prelungită sau nu, şi-ar dori să nu mai fie judecate sau blamate atunci când se află în situaţia în care îşi alăptează copiii în public. Oamenii trebuie să scape de tendinţa de a judeca greşit lucrurile pe care nu le înţeleg.

Printre beneficiile alăptării prelungite se numără atât asigurarea nutrienţilor şi vitaminelor necesare pentru copil provenite din laptele matern, cât şi întărirea legăturii dintre mamă şi copilul acesteia.

Unele mame susţin că le spun copiilor că alăptarea va înceta în momentul în care ăştia vor fi pregătiţi şi că alegerea ar trebui să fie a lor.

Voi ce părere aveţi? Sunteţi de acord sau nu cu alăptarea prelungită şi care este punctul vostru de vedere în ceea ce priveşte alăptarea copiilor în public?

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus