Connect with us

NU îți mai place de PARTENERUL tău? Află ce ÎNSEAMNĂ acest lucru și ce trebuie să faci!

LIFESTYLE

NU îți mai place de PARTENERUL tău? Află ce ÎNSEAMNĂ acest lucru și ce trebuie să faci!

NU îți mai place de PARTENERUL tău? Află ce ÎNSEAMNĂ acest lucru și ce trebuie să faci!

Fiecare om care a fost la un moment într-o relație a avut un moment în care a simțit că nu îi mai place de partenerul său! Află ce trebuie să faci în această situație!

Te-ai aflat uneori în situația în care ai senzația că nu îți mai place de partenerul tău și te întrebi ce înseamnă acest lucru? Ei bine, este greu de spus, suntem cu toții diferiți și aceste lucruri diferă de la relație la relație.

Oricum, dacă ai momente când partenerul tău nu mai este ceea ce vrei să vezi în fața ochilor, e un semn că trebuie să te gândești dacă ești în relația potrivită.

Imaginează-te că îți vei petrece viața cu partenerul tău, care este sufletul tău pereche, cel mai bun prieten și omul pe care îl vezi zilnic. La un moment dat în viața îți vei lua angajamentul ”până moartea ne va despărți”, așa că, dacă lucrurile sunt așa cum ar trebui să fie, această alegere nu ar trebui să te sperie deloc.

Dacă te înspăimânți în timp ce citești asta, te iau transpirațiile și nu-ți poți imagina asta, să știi că e semn rău. Dacă vrei să îți petreci tot restul vieții cu cineva, trebuie să fii în permanență atras/ă de acea persoană, trebuie să simți dragoste, pasiune, adorație și afecțiune în fiecare moment al relației. Chiar dacă în fiecare relație există suișuri și coborâșuri, acest lucru nu ar trebui să însemne că nu-ți mai iubești partenerul.

În schimb, indiferent de cât de grele sunt lucrurile prin care treceți, ar trebui să găsiți împreună soluții astfel încât să reușiți să depășiți momentele grele.

Ce înseamnă, așadar, dacă nu-ți placi partenerul din când în când? Citește mai departe pentru a afla și a descoperi ce trebuie să faci dacă simți asta!

Ce faci când simți că nu-ți mai place de partenerul de viață?

Deși aceasta poate părea o întrebare puerilă, de fapt nu este. Cea mai bună cale pentru a-ți da seama de răspunsul la această întrebare, este să pornești de la rădăcină. Fii atent/ă la ce se întâmplă cu tine când simți că nu mai ești atras/ă de partener și dacă reacționezi ciudat și mare atenție la împrejurare: dacă nu-ți place când îți scrie mesaje, poate că e din cauza faptului că lipsa emoției atinge cote alarmante și nu mai vrei să fii apropiat de el. Dacă-i auzi vocea, poate te simți enervtă iar acest lucru poate însemna că petreceți mult prea mult timp împreuna. Dacă stările tale negative apar în alte situații, este posibil să te fi plictisit.

După ce ți-ai dat seama care sunt lucrurile sau momentele în care starea ta se shimbă, alege să discuți aceste lucruri cu partenerul tău, desigur, dacă îți mai dorești să vă salvați relația. Partenerul poate fi matur și poate înțelege că are lucruri pe care trebuie să le schimbe sau rezolve pentru a reuși să continue să fie într-o relație cu tine.

O idee bună este să îți întrebi partenerul dacă are și el lucruri care nu îi plac la tine pentru că poate vă veți da seama că puteți face aceste schimbări împreună. Faptul că există anumite lucruri care nu vă mai plac unul la celălalt nu este un motiv pertinent pentru a vă despărți imediat. Dacă ți-e dor să faci lucrurile pe care le făceai înainte de relație, înseamnă că spațiul personal ți-a fost invadat și nu mai ai timp să te bucuri de tine. Pare ciudat, dar pauzele pot salva relații uneori.

Este greu să recomandăm o soluție universală care să salveze fiecare relație în parte, astfel că este important ca, în situațiile de criză, să discuți cu partenerul tău și să luați împreună o decizie care vi se potrivește amândurora.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus