Connect with us

15 PORTRETE ale rudelor care seamănă ca două PICĂTURI de apă

Uncategorized

15 PORTRETE ale rudelor care seamănă ca două PICĂTURI de apă

15 PORTRETE ale rudelor care seamănă ca două PICĂTURI de apă

De foarte multe ori, asemănarea dintre părinţi şi copii poate isca foarte multe controverse. Fie unul dintre părinţi nu seamănă deloc cu copilul, fie cel mic nu seamănă cu nineni, fie arată leit ca unul dintre bunici. Cu toate acestea, indiferent că noi ne dăm seama de acest lucru sau nu, genele din ADN-ul nostru îşi fac foarte bine treaba.

Astfel, putem ajunge în situaţia în care doi membri ai unor generaţii diferite să arate exact la fel sau, din contră, să nu semene deloc. Şi cum fiecare dintre noi este interesat să vadă dacă copiii săi vor semăna cu el sau nu, astăzi ne concentrăm asupra cazurilor fericite în care două persoane se aseamănă extrem de mult. Iată câteva imagini ilustrând unele dintre cele mai surprinzătoare asemănări ale membrilor familiilor din generaţii diferite.

Astfel, chiar dacă tu nu semeni prea mult cu niciunul dintre părinții tăi, ar trebui să iei în calcul posibilitatea ca nu cumva să fi moștenit mai multe gene de la bunici sau străbunici. Indiferent de situație, nu ar trebui să îți pierzi niciodată speranța și să iei în calcul posibilitatea ca viitorul tău copil să arate exact ca o replică a ta în miniatură. Dacă te regăsești deja în această situație, sperăm că poate îți dăm noi ideea de a face și voi acest gen de fotografii în paralel, pentru a vă bucura și voi de magia vieții!

Fotograful canadian Ulric Collette a dezvoltat o pasiune pentru asemănările fizice ale oamenilor. Astfel, acesta s-a decis să creeze un anumit gen de portret care să reușească să surprindă similitudinea externă a rudelor, prezentând în paralel jumătățile de portret ale celor vizați.

Iată care sunt cele mai interesante rezultate la care a ajuns și aruncă o privire asupra acestor asemănări incredibile.

Bunica(61 de ani) și nepoata(12 ani)

Frați în vârstă de 30 și 29 de ani

Surori în vârstă de 15 și 16 ani

Tatăl(29 de ani) și fiul(7 ani)

Gemeni în vârstă de 20 de ani

Sora și frate în vârstă de 20 și 25 de ani

Fiica(10 ani) și tatăl(32 de ani)

Surori în vârstă de 24 și de 30 de ani

Frați în vârstă de 25 și 29 de ani

Mama(57 de ani) și fiică(32 de ani)

Sora și frate în vârstă de 29 de ani

Mama(61 de ani) și fiica(32 de ani)

Tatăl(53 de ani) și fiul(28 de ani)

Surori în vârstă de 19 și 16 ani

Fiica(35 de ani) și mama(64 de ani)

Citește și Palmele tale îți dezvăluie când vei găsi DRAGOSTEA adevărată și dacă ești cu PERSOANA potrivită

Cititul în palmă este o îndeletnicire care se practică peste tot în lume. Are rădăcini în astrologia indiană și în ghicitul roman. Obiectivul său este evaluarea caracterului unei persoane sau a viitorului acesteia. Fie că intenționezi să înveți să citești bine în palmă , fie că doar cauți un mod distractiv de a face timpul să treacă și de a-ți impresiona prietenii, nu e greu să înveți mai multe despre cititul în palmă.

Psihoterapeutul și misticul Ellen Goldberg vorbește despre secretele modului în care poți prezice ce se va întâmpla în viața ta amoroasă și când te vei căsători cu ajutorul citirii în palmă.

Crezi că ți-ai găsit alesul? Consultă-ți mâna, mai bine chiar – și pe a lui! Există două linii în palma ta care dezvăluie informații despre dragoste și căsătorie. Prima se găsește pe Muntele lui Venus, localizat la baza mâinii, sub degetul mare. Cea de-a doua, numită „linia afecțiunii” sau linia inimii, este pe Muntele lui Mercur, sub degetul mic.

Uneori vezi doar o singură linie, foarte lungă – dacă se întâmplă asta, ai mare noroc. Asta înseamnă că vei avea o singură iubire profundă, adevărată, pentru toată viața, explică Goldberg, care are o diplomă în psihologie.

După spusele lui Ellen Golberg, linia de influență apropiată de Muntele lui Venus determină cu mai multă precizie când anume în viață te poți aștepta la dragoste, afecțiune și chiar căsătorie. Pentru a face asta, identifică linia vieții dintre degetul arătător și degetul mare, care continuă până spre încheietură. Trage o linie invizibilă de la linia dragostei până la linia vieții și observă unde începe linia dragostei și unde se sfârșește în comparație cu linia vieții.

Dacă linia e mai aproape de degetul mare, asta ar putea indica afecțiunea primită la începutul vieții de la familie și prieteni, nu neapărat ceva romantic. Contează și cât de apropiate sunt linia vieții și cea a iubirii. Cu cât sunt mai apropiate, cu atât e mai intima relația.

Cititul în palmă e folosit și pentru a determina stilul în care iubește o persoană. Un Munte al lui Venus mare poate indica o persoană care dăruiește și primește dragoste cu ușurință. Prin comparație, palmele plate arată dificultate în exprimarea dragostei. Un Munte al lui Venus cărnos și ferm indică dragoste pentru plăcere și un apetit sexual puternic, iar unul mai moale indică un nivel scăzut de vitalitate sexuală.

Atunci când citești în palmă, nu uita să consulți ambele mâini. Mâna activă sau dominantă oferă informații despre direcția în care se îndreaptă viața ta, iar cea regresivă sau pasivă indică trăsăturile de caracter, personalitatea și destinul.

Conform spuselor lui Goldberg, la o persoană dreptace, mâna dreaptă va arăta asupra cui vei avea avea o influență, iar cea stângă va arăta cine îți impresionează ție inima. Dacă alături palmele, iar liniile se potrivesc. Felicitări! Tu și partenerul tău tău vă iubiți și vă influențați în mod egal

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus