Connect with us

Ce MESAJ să-i dai FOSTULUI pentru a-l recuceri! Adu-l înapoi în doar câteva zile!

LIFESTYLE

Ce MESAJ să-i dai FOSTULUI pentru a-l recuceri! Adu-l înapoi în doar câteva zile!

Ce MESAJ să-i dai FOSTULUI pentru a-l recuceri! Adu-l înapoi în doar câteva zile!

După o despărțire, e absolut normal să nu mai vorbești cu fostul iubit pentru o vreme, mai ales dacă nu v-ați despărțit în cele mai bune condiții. Dacă începeți să vorbiți din nou, acest lucru se întâmplă de obicei prin mesaje.

Cu toate acestea, există foarte multe situații în care, chiar și după trecerea unei perioade de timp de la despărțire, îți dorești în continuare să vă împăcați și să vă continuați relația. Ei bine, în acest caz, mesajele sunt o modalitate foarte bună pentru a reuși să trezești aceleași sentimente și în partener.

E normal și să te simți agitată și să nu știi ce să spui – fie că vă începeți conversația cu un „La mulți ani” sau cu un simplu „Bună”, există câteva reguli pentru a avea succes și pentru a-i atrage din nou atenția:

1. Găsește ocazia potrivită

Dacă te gândești să vorbești din nou cu el, ia în considerare câteva aspecte înainte de a-i scrie primul mesaj – cum și când s-a terminat relația. Dacă s-a terminat în condiții bune și ați decis să încercați să rămâneți prieteni, un simplu „Ce mai faci?” e în regulă. Dacă nu, poate că ar trebui să aștepți o ocazie specială, pentru a-i ura ceva.

2. Fii blândă, dar nu-l speria

Odată ce ați început să vorbiți, contează cum te prezinți. Păstrează conversația lejeră, pozitivă și distractivă, mai ales la început. Nu e nevoie să ascunzi că încă îți pasă de el (asta îl va încuraja dacă e și el interesat), dar nu trebuie să-l sperii cu atașamentul.

3. Renunță la dramă

S-ar putea să fii încă rănită sau furioasă după despărțire, iar asta e perfect normal. Nu are rost însă să discuți asta prin mesaje, mai ales dacă plănuiești să vă împăcați. Încearcă să rămâi calmă și propune-i să vorbiți față în față. Astfel fiecare își va putea spune partea de poveste și vă veți înțelege mai bine.

4. Arată-i că încerci să mergi mai departe

Când te întreabă ce mai faci, nu-i spune că ți-e dor de el. Vorbește-i despre școală, slujbă, vreo călătorie recentă sau orice altceva relevant care ți-a adus bucurie. Nu trebuie să-l faci să creadă că ai viața perfectă, ci doar să fii pozitivă. Dacă-i spui despre cum a continuat viața ta, îi vei arăta că ești puternică și independentă și că nu ai nevoie disperată ca el să fie în viața ta, dar că încă ești dispusă să acorzi relației o a doua șansă.

Cum să vorbești cu fostul și să poți rămâne optimistă? Asta e probabil cea mai grea parte. Inima ta este ruptă în bucăți și nu știi sigur ce ar trebui să faci în această situație. Nu îl implora însă, și nu încerca să îl convingi de ceva. Va fi mai bine dacă îi acorzi câteva zile să se gândească, în loc să îl forțezi să ia o decizie imediat.

De asemenea, trebuie să fii conștientă de ce s-a întâmplat. Ar putea fi foarte ușor să te prefaci că despărțirea nu a existat, dar în final asta nu va aduce nimic bun. E important să fiți conștienți de motivele care au dus la încheierea relației.

5. Fă-l să-și amintească de ce a ieșit cu tine

Dacă o va vedea pe persoana de care s-a îndrăgostit poate că îl vei recăpăta – desigur, circumstanțele nu mai sunt aceleași, amândoi sunteți mai mult sau mai puțin dați peste cap, dar este important să fii pozitivă și sinceră și să-l faci să-i fie dor de tine.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus